Opis izdelka Max Factor Lipfinity
Lastnosti

Ali iščete šminko, ki zdrži od jutra do večera? Dolgoobstojna šminka z balzamom Max Factor Lipfinity se lahko pohvali s kar 24-urno obstojnostjo, odpornostjo na brisanje in največjim udobjem za vaše ustnice. Te bodo videti popolne ves dan. Od prve jutranje kave vse do večernega koktajla.

Lastnosti:

  • dolgotrajna tehnologija zagotovi maksimalno obstojnost do 24 ur
  • vlažilni balzam ustnicam zagotovi občutek udobja in podaljša sijaj
  • tekoča tekstura šminke se ustnic popolnoma oprime
  • pigment ustnicam zagotovi intenzivno, izrazito barvo
  • pakiranje vsebuje 2 izdelka – tekočo šminko in vlažilni balzam

Kako nanašati:
Korak 1: Tekočo šminko s pomočjo aplikatorja enakomerno nanesite na ustnice in pustite 60 sekund, da se posuši. Korak 2: Nanesite vlažilni balzam, ki zagotovi sijaj in udobje. Balzam se lahko skozi dan nanaša ponovno.

Lastnosti

Odtenek
roza
Učinek
dolgoobstojen

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Lipfinity