Max Factor Miracle Touchtekoči puder za vse tipe kože

1×
Max Factor Miracle Touch tekoči puder za vse tipe kože
Max Factor Miracle Touch tekoči puder za vse tipe kože
Priporočena maloprodajna cena
12,15

Prihranite 39%
odtenek 75 Golden 11,5 g
7,39

Koda: MXF0103 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
torek 7. 7. 2020

Opis izdelka Max Factor Miracle Touch
Lastnosti

V hipu sijoča in popolnoma gladka koža brez vidnih pomankljivosti! Make-up Max Factor Miracle Touch se po nanosu na obraz lepo raztopi v žametno mehko teksturo, ki se enostavno razmaže in zagotavlja odlično izenačitev odtenka kože.

Poleg tega je vaša koža sijoča, hialuronska kislina pa jo tekom dneva zaščiti pred izsušitvijo. Make-up hkrati ponuja močno prekrivanje, s katerim preprosto prekrijete vse pomanjkljivosti.

Lastnosti:

  • zahvaljujoč hitro topljivi teksturi se enostavno nanaša
  • omogoča popolno prekrivanje in odlično izenači odtenek kože
  • gladi neenakomerno površino kože
  • obraz je gladek in sijoč
  • kožo podnevi vlaži in ne maši por
  • aplikator z gobico v pokrovu

Sestavine:

  • hialuronska kislina – kožo vlaži skozi cel dan

Kako uporabljati:
S priloženo gobico nanesite make-up Max Factor Miracle Touch enakomerno po celem obrazu. Za boljše prekrivanje pomanjkljivosti nanesite s čopičem na korektor ali konice prstov.

Lastnosti

Konsistenca
kompaktna
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Srednja
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Miracle Touch