Max Factor Radiant Liftdolgoobstojen tekoči puder SPF 30

1×
Max Factor Radiant Lift dolgoobstojen tekoči puder SPF 30
Max Factor Radiant Lift dolgoobstojen tekoči puder SPF 30

Opis izdelka Max Factor Radiant Lift
Lastnosti

Dolgoobstojen tekoči puder SPF 30 Max Factor Radiant Lift vam zagotovi brezhiben poenoten videz kože s sijočim učinkom za ves dan.

Lastnosti:

  • izenačuje barvni ton kože in prekriva nepopolnosti
  • koži daje svež in spočit videz
  • koža je ves dan naravno posvetljena
  • učinkovito maskira znake utrujenosti
  • kožo ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki

Navodilo za uporabo:
Tekoči puder nanesite enakomerno s pomočjo prstov, čopiča ali aplikacijske gobice na obraz in vrat. Za višjo prekrivnost nanesite drugo plast.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Srednja
Zaščita pred soncem
s SPF
Učinek
dolgoobstojen

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Radiant Lift