Max Factor Volume Infusion maskara s keratinom z biotinom

Max Factor Volume Infusion maskara s keratinom z biotinom
Max Factor Volume Infusion maskara s keratinom z biotinom
odtenek 01 Black 13,1 ml
6,70

Koda: MXF02221 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 4. 3. 2021

Opis izdelka Max Factor Volume Infusion
Lastnosti

Osvojite zapeljiv in intenziven pogled po zaslugi maskare Max Factor Volume Infusion, ki vaše trepalnice tudi neguje, podpira njihovo rast in jih ščiti pred zunanjimi vplivi.

Lastnosti:

  • izrazito podaljšuje in zgoščuje trepalnice
  • trepalnicam daje potrebna hranila in vlago
  • trepalnice med sabo popolnoma loči
  • preprosto in prijazno se nanaša

Sestava:

  • čebelji vosek, biotin – stimulirata rast trepalnic
  • keratin – trepalnice hrani

Navodilo za uporabo:
Nanašajte s krtačko na zgornje in spodnje trepalnice od konic h koreninam. Za večjo intenzivnost nanesite drugo plast.

Lastnosti

Odtenek
črn
Vrsta maskare
za volumen

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Volume Infusion