Michael Kors Glam Jasmineparfumska voda za ženske

Michael Kors Glam Jasmine parfumska voda za ženske
Michael Kors Glam Jasmine parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
63,20

Koda: MKO0031 | Na zalogi
1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Michael Kors Glam Jasmine
Sestava

Michael Kors Glam Jasmine je parfumska voda za ženske, ki dajejo prednost esencialni popolnosti in očarljivemu dišečemu in seksi stilu. S tem se lahko ponaša dišava številnih obrazov. Svoje mesto bo našla tako v elegantni družbi kot tudi pri športnih dejavnostih ali kjerkoli drugje.

Parfumska voda za ženske Michael Kors Glam Jasmine se predstavlja s prašno in lesno osnovo. Na njej temeljijo prvine jasmina ali belih cvetlic. Pri uporabi boste doživeli nepozabno aromatično doživetje in zagotovo zadovoljili svoje vohalne čute in tudi vseh v vaši okolici.

Sestava

Sestava
cassis, jasmin, sandalovina, belo cvetje
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Michael Kors

Michael Kors je ameriški modni oblikovalec, ki je danes zelo spoštovana ikona modnega sveta. Modele oblikuje od devetnajstega leta, modno oblikovanje je študiral v New Yorku. Potem je dobil službo kot kreativni direktor znamenite modne hiše Celine. Leta 2003 je ustanovil blagovno znamko pod svojim imenom, ki je danes ena izmed najpomembnejših in najbolj zaželenih modnih blagovnih znamk na svetu. Modeli lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejše stranke, ker so brezčasni, elegantni, čisti in rafinirani. Oblačila Michael Kors preprosto pašejo povsod in vedno boste izgledali dobro. Blagovna znamka Michael Kors je zato dobila veliko pomembnih nagrad po vsem svetu. Poleg kolekcije oblačil lahko izberete iz bogate ponudbe nakita, predvsem ur, torbic in kakovostnih, originalnih parfumov.  

Recenzija Michael Kors Glam Jasmine