Miu Miu Fleur d'Argentparfumska voda za ženske

Miu Miu Fleur d'Argent parfumska voda za ženske
Miu Miu Fleur d'Argent parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
113,10

Koda: MIU00122 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Miu Miu Fleur d'Argent
Sestava

Obdajte se s prefinjenim vonjem parfumske vode Miu Miu Fleur d’Argent, ki izreka priznanje igrivemu dojemanju ženskosti.

  • intenzivna cvetlična dišava
  • za svobodomiselno žensko
  • idealna za čez dan, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava dišave
Nad celotno dišavno sestavo prevladuje nežna in čutna tuberoza, po zaslugi katere je sestava te parfumske vode zelo elegantna in ženska. Cvetlične esence dalje podkrepijo akordi mošusa in molekule Akigalawood®, ki dišavi daje privlačno aromo pačulija.

Zgodba dišave
Fleur d’Argent – „srebrn cvet“ – je četrta dišava po vrsti iz portfelja italijanske znamke Miu Miu, ki provocira s svojo inovativno interpretacijo ženstvenosti. Stekleničko predstavlja brušen led, ki ga krasi kontrasten retro roza pokrovček. Navdih za dišavo, ki je bila predstavljena leta 2018, so bile modne kreacije znamke Miu Miu – kombinacija svetlikajoče se obleke in klasične elegantne jakne.

Sestava

Sestava
tuberoza, Akigalawood®, mošus
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Miu Miu

Kreativna modna znamka Miu Miu je polna nasprotij, niha med preprostostjo in provokativnostjo. Je izraz moderne ženske, ki je privlačna, ne upošteva ustaljenih norm in počne stvari po svoje.

Blagovna znamka nosi ime po vnukinji ustanovitelja modne hiše Prada. Italijanska oblikovalka Miuccia Prada je namerno odklonila tradicionalno estetiko svoje družinske znamke in si je pod blagovno znamko Miu Miu ustvarila prostor za lastno kreativno izražanje. V času, ko je Prada priznavala modni minimalizem, je blagovna znamka Miu Miu ponudila protiutež – čutno in uporniško pojmovanje mode.

Leta 2015 pa je prišel na trg tudi prvi parfum Miu Miu. Z izjemno cvetlično aromo in nekonvencionalnim dizajnom stekleničke je hitro osvojil srca številnih žensk, dišava Miu Miu pa se je v svetu parfumov uveljavila kot prepoznaven pojem.

Recenzija Miu Miu Fleur d'Argent