MIXA Anti-Redness

nežna čistilna penasta krema

1×
MIXA Anti-Redness nežna čistilna penasta krema
MIXA Anti-Redness nežna čistilna penasta krema
MIXA Anti-Redness nežna čistilna penasta krema
200 ml
4,89

Koda: MXX1550 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek iz kategorije koža ali ličila v vrednosti vsaj 29 € in v košarici lahko izberete iz nekaj čistilnih izdelkov za obraz linije Safee.
DPD
sreda 24. 4. 2019
MIXA Anti-Redness
200 ml | 4,89

Opis kozmetike MIXA Anti-Redness

Čistilna krema MIXA Anti-Redness z obraza odstranjuje vso umazanijo in razkriva lepo kožo.

Lastnosti:

  • skrbno odstranjuje umazanijo
  • preprečuje draženje in pomirja kožo
  • preprečuje napetost in rdenje kože
  • uporablja se lahko tudi na občutljivi koži

Sestava:

  • izdelek je hipoalergen

Navodilo za uporabo:
V dlani spenite majhno količino pripravka in ga s krožnimi gibi nanesite na navlaženo kožo. Pomikajte se od sredine obraza navzven.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki MIXA

Kozmetika Mixa | Francoska blagovna znamka Mixa je prvotno nastala v lekarniškem okolju kot kozmetika, osredotočena na občutljivo otroško kožo. Ime Mixa izvira iz latinskega izraza »miscere«, kar bi se lahko prevedlo kot »ustvariti zmes iz pravih sestavin«. Pri izdelavi svojih kozmetičnih izdelkov uporablja družba Mixasamo najboljše učinkovine,na primer Pro-Retinol, mandljevoolje, ovseno mleko, vitaminein drugo. Izdelki ne vsebujejo neželenih dražečih primesi, kot so parabeni, alkohol, ali barvila. Zato je kozmetika Mixa zelo učinkovita v negi kože in onemogoča nastanek alergijskih reakcij. Družba je postopoma svoj sortiment razširila z izključno otroških tudi na negovalne izdelkeza odrasle z občutljivo kožo obraza in celega telesa. Zaupajte blagovni znamki Mixa, ki je strokovnjak zaobčutljivo kožo iz Francije s preverjeno tradicijo že od leta 1924! V sortimentu boste našli ne samo čistilne pripravkeza nego dojenčkov, ampaktudi negoproti gubam ali priljubljene BB-kreme in še več.