Montblanc Legend Spirittoaletna voda za moške

1×
Montblanc Legend Spirit toaletna voda za moške
Montblanc Legend Spirit toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
40,90

Koda: MBL0581 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Brezplačna dostava ob nakupu nad 20 €. Nakupujte v miru iz udobja svojega doma.
DPD
četrtek 9. 4. 2020

Opis parfuma Montblanc Legend Spirit
Sestava

Toaletna voda Mont Blanc Legend Spirit je dišava z možato aromo, ki vas očara s svojim elanom in zapeljivo iskrenostjo. Čutno doživetje je demonstracija osebnosti, zajete v trenutek, absolutne svobode in uravnovešenosti.

Dišava Mont Blanc Legend Spiritse takoj na začetku naredi vtis s prvimi notami rožnatega popra, grenke grenivke in iskrive bergamotke. Ti so nenadoma preglašeni z intenzivno aromo harmonične sivke, hipnotičnega kardamoma in sveže vodne osnove. Bel les se neopazno meša s hrastovim mahom, esenca pa je dodelana do popolnosti, zahvaljujoč belemu mošusu.

Toaletna voda Legend Spirit je našla navdih v vseh odtenkih in oblikah bele, od snežink pa do marmorja. Dišava se ogreje in zavibrira na koži v trenutku, ko se zmeša z zrakom, ter postopoma krepi svojo intenzivnost. Privoščite si ta prestiž!

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
grenivka, bergamotka, rožnati poper
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
kardamom, sivka, vodne note
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
beli mošus, White Woods, hrastov mah
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Montblanc

Montblanc je bil ustanovljen leta 1906 v Hamburgu v Nemčiji kot podjetje, ki proizvaja luksuzna pisala. Eno od najbolj luksuznih blagovnih znamk Montblanc so ustanovili tri moški – Voss, Nehemias in Eberstein. Dolga leta se je Montblanc osredotočal samo na visoko kakovostna pisala, ampak sčasoma je svoj sortiment razširil, seveda tudi s parfumi. Danes je blagovna znamka zelo aktivna tudi na dobrodelnem področju, ko se v glavnem bori proti nepismenosti in neenakem dostopu do izobraževanja. Montblanc ima 66 trgovin po vsem svetu, od Hamburga preko Bombaja do Brisbana. Lahko poskusite Montblanc Starwalker ali eleganten Montblanc Individuel.    Individuel.   

Recenzija Montblanc Legend Spirit