Montblanc Legendtoaletna voda za moške

1×
Montblanc Legend toaletna voda za moške
Montblanc Legend toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
200 ml
69,90

Koda: MBL0667 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € si v košarici lahko izberete eno izmed priljubljenih zobnih past od MEDIBLANC.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
petek 7. 8. 2020

Opis parfuma Montblanc Legend
Sestava

Montblanc Legend – ime, ki izdaja vse. Moška toaletna voda Montblanc Legend je idealna za samozavestnega, ne preveč komunikativnega, rahlo zadržanega moškega. Še spregovoriti mu ni treba, da začutite njegovo odločnost, pristnost in ljubezen do strasti ter zadovoljstva.

  • preprosta praprotna dišava
  • izraža moč in nežnost, neposrednost in skrivnostnost
  • za samozavestnega, pogumnega moškega, ki se ravna po svojih občutkih
  • pokrovček stekleničke je navdihnilo nalivno pero Montblanc

Sestava dišave
Sestava je razmeroma izrazita, a hkrati ne deluje pompozno. Uvod pripada prepoznavnim tonom sivke, ki jih dopolnjujejo sveža bergamotka in drugi citrusi. Srčne note intenzivno razigrava evernil, molekula, ki spominja na hrastov mah. Razvija svoje tople, čutne in globoke akorde ter se prepleta z vrtnico, jasminom in belo cedro. V baznih notah ne manjkajo sladki toni kumarina, značilnega za praprotne parfume, ki jih dišava Montlbanc Legend dobiva s pomočjo semen tonkovca. V kombinaciji s pridihom santalovca vas čaka nepremagljivo doživetje vonjav.

Zgodba dišave
Brezčasni dizajn stekleničke z značilnimi potezami blagovne znamke Montblanc odraža bistvo moškosti. Ima masivno, rahlo zaobljeno obliko, na dotik pa je čutno gladka, enako kot legendarni pisalni stroj Meisterstück. Elegantni kovinski pokrovček s tremi obročki in prepletenim vzorcem simbolizira legendarno nalivno pero Montblanc Meisterstück 149.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
citrusi, bergamotka, sivka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, izvleček bele cedre, jasmin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
fižol tonka, sandalovina, Evernyl
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Montblanc

Montblanc je bil ustanovljen leta 1906 v Hamburgu v Nemčiji kot podjetje, ki proizvaja luksuzna pisala. Eno od najbolj luksuznih blagovnih znamk Montblanc so ustanovili tri moški – Voss, Nehemias in Eberstein. Dolga leta se je Montblanc osredotočal samo na visoko kakovostna pisala, ampak sčasoma je svoj sortiment razširil, seveda tudi s parfumi. Danes je blagovna znamka zelo aktivna tudi na dobrodelnem področju, ko se v glavnem bori proti nepismenosti in neenakem dostopu do izobraževanja. Montblanc ima 66 trgovin po vsem svetu, od Hamburga preko Bombaja do Brisbana. Lahko poskusite Montblanc Starwalker ali eleganten Montblanc Individuel.    Individuel.   

Recenzija Montblanc Legend