Montale Aoud Cuir d'Arabieparfumska voda za moške

Montale Aoud Cuir d'Arabie parfumska voda za moške
Montale Aoud Cuir d'Arabie parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
110,00

Prihranite 32%
100 ml
75,00

Koda: MNT1635 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 16. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Montale Aoud Cuir d'Arabie
Sestava

Montale Aoud Cuir d'Arabie je orientalska dišava za moške z izrazitimi akordi lesa oud in usnja. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne predvsem zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine, ponuja priljubljeno dišavo lesa oud v osupljivi navezavi z usnjem in drugimi akordi v bogati in globoki sestavi. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Aoud Cuir d’Arabie občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo.

Ena od glavnih dišavnih sestavin parfumske vode Aoud Cuir d’Arabie je Pierru Montaleju ljub les drevesa aquilaria, ki se imenuje orlov les, agarov les, oud, ali aoud ali (v arabščini) oudh. To je očarljiva surovina s smolnato aromo, najdražji les na svetu, ki se že stoletja uporablja za izdelavo kadila in (predvsem arabskih) parfumov. Ta resnično kraljevska sestavina je včasih poimenovana tudi »tekoče zlato« ali »les bogov«.

Dišavna sestava parfumske vode Montale Aoud Cuir d'Arabie je sestavljena iz akordov tobaka, usnja, breze in lesa oud, ki ima tu možnost, da v polnosti izrazi svoj prečudovit značaj, poln moči in mehkobe. Kombinacija tobaka, suhih usnjatih tonov in dimnih not zgorelega lesa ustvarja ostro in močno odprtje. Celotna aroma se postopoma ublaži, vendar še vedno ostaja intenzivna, suha in izrazita. Pikantna bogata dišava Aoud Cuir d'Arabie z močno živalsko čutnimi odtenki je popolna izbira za ljubitelje izrazitih usnjatih dišav.

Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril izjemno zapeljiv parfum, v katerem kliče po pozornosti predvsem mojstrsko uporabljen akord usnja. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montale je tudi parfum Aoud Cuir d’Arabie narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave.

Montale Aoud Cuir d'Arabie je primeren za uporabo vse leto, čez dan in zvečer. Ta parfumska voda bo za vselej pritegnila moške z močno osebnostjo, ljubitelje izrazitih usnjatih dišav, ki lahko poudarijo njihov značaj ter jim pomagajo pritegniti pozornost. Preizkusiti bi jo moral vsakdo, ki ceni resnično kakovost.
Poleg krasnih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Aoud Cuir d’Arabie s poudarjeno atraktivno temno kovinsko barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Aoud Cuir d'Arabie – dišava usnja, tobaka, breze in lesa oud v izraziti, značaja polni sestavi.

Sestava

Sestava
agarovina, usnje, breza, tobak
Vrsta dišave
usnjene

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Recenzija Montale Aoud Cuir d'Arabie