Montale Aoud Lagoon

parfumska voda uniseks 100 ml

Montale Aoud Lagoon parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Lagoon parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Lagoon parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Lagoon parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Lagoon parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Lagoon parfumska voda uniseks 100 ml
fCK3qVSQiwQ
Montale Aoud Lagoon parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Lagoon parfumska voda uniseks 100 ml
fCK3qVSQiwQ
100 ml
79,00

Koda: MNT2183 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 21. 1. 2019
Montale Aoud Lagoon
100 ml | 79,00

Opis parfuma Montale Aoud Lagoon

Aoud Lagoon je cvetlična lesna dišava za ženske in moške iz portfelja francoske blagovne znamke parfumov Montale, posebne predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Aoud Lagoon občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Montale Aoud Lagoon predstavlja osvežujočo in istočasno delikatno sladko kombinacijo belih cvetov z redkim lesom in sadjem.

Izvirna, osvežujoča ter blago sladka parfumska voda Montale Aoud Lagoon svojega uporabnika popelje na intimno pot vonjav, ki vam bo, kot obljubljajo predstavniki znamke, pomagala odkriti notranjo moč. Rezultat je nezamenljiva aroma, ki ji ne manjka svežine, mehkobe, čutnosti in pridiha elegance. Dišavo parfumske vode Montale Aoud Lagoon v zgornjih notah odpirajo akordi oljkovca (osmanthus) in sicilijanske mandarine. V srčnih notah zadišita gardenija in lotos, bazne note pa sestavljajo toni haitijskega vetiverja, paragvajskega lesa gvajaka in mahu. Skupna aroma, ki popolnoma uravnoteženo povezuje lesne in bele cvetlične elemente z ostalimi cvetličnimi, sadnimi in citrusovimi vidiki, je sveža in sladka, blaga in čutna ter polna svetlosti v uvodu ter elegance v bazi.

Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika. Pierre Montale je ustvaril parfum, ki združuje orient z zahodom v dišavi, ki predstavlja intimno dišavno potovanje. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montale je tudi parfumska voda Aoud Lagoon narejena iz naravnih sestavin najvišje kakovosti, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Zaradi svoje svežine je Aoud Lagoon primeren predvsem za toplejše mesece, podnevi in zvečer. Za vselej bo pritegnil ženske in moške, ki imajo radi kombinacijo belih cvetov in redkega lesa. Aoud Lagoon bi morali preizkusiti tudi vsi, ki cenijo resnično kakovost in se svojemu parfumu radi prepustijo ponesti na vonjev polno potovanje.

Poleg krasnih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Dizajn navdušuje z enostavno čisto eleganco, ki je v primeru Aoud Lagoon poudarjena z bleščečo zlato barvo, ki prehaja v bledo modro. Edinstvenost stekleničkam dodaja tudi praktična izbira materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Aoud Lagoon – osvežujoča in blago sladka cvetlično-lesna dišava, ki vabi na intimno dišavno popotovanje. 

Sestava

Bazne note
les gvajaka, mah, vetiver
Srčne note
lotos, tahitijska gardenija
Zgornje note
dišeči oljkovec, mandarinovo-pomarančna aroma
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Ocena Montale Aoud Lagoon

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!