Montale Aoud Night

parfumska voda uniseks 100 ml

2×
Montale Aoud Night parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Night parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Night parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Night parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Night parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Night parfumska voda uniseks 100 ml
fCK3qVSQiwQ
Montale Aoud Night parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Aoud Night parfumska voda uniseks 100 ml
fCK3qVSQiwQ
100 ml
87,00

Koda: MNT1639 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 23. 1. 2019
Montale Aoud Night
100 ml | 87,00

Opis parfuma Montale Aoud Night

Montale Aoud Night je orientalska lesna dišava za ženske in moške z izrazitim akordom lesa oud. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne predvsem zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine, ponuja priljubljeno dišavo lesa oud v osupljivi povezavi z usnjem, vrtnico in drugimi popolno uravnoteženimi akordi. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Aoud Night občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo.

Ena od glavnih dišavnih sestavnih delov parfumske vode Aoud Night, Pierru Montaleju tako ljub les drevesa aquilaria, imenovan tudi orlov les, agarovina, oud, aoud ali (v arabščini) oudh, je očarljiva surovina s smolnato aromo, najdražji les na svetu, ki se že stoletja uporablja za izdelavo kadila in (predvsem arabskih) parfumov. Ta resnično kraljevska sestavina, ki jo včasih poimenujejo tudi »tekoče zlato« ali »les bogov«, se v Montale Aoud Night pojavlja v bogati raznoliki sestavi, ki odlično poudarja njeno skrivnostno moč.

Dišavna sestava parfumske vode Montale Aoud Night se v zgornjih notah odpira z akordi bergamotke, sicilijanske limone, sočnih sadnih not in lesa oud iz Malezije. V srčnih notah zadiši vrtnica, bogate in čutne bazne note pa sestavljajo toni jantarja, svetlega mošusa, usnja, sandalovine ter lesa gvajaka. Celotna aroma navdihuje s harmoničnim prepletom cvetličnih in usnjenih elementov s čutnim lesom gvajaka in sandalovino iz indijske Mysore ter z mističnim malajskim lesom oud.

Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril naslednjo izjemno uspelo in izvirno interpretacijo osupljivega lesa oud, ki harmonično poudarja mistično moč te surovine. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montale je tudi parfum Aoud Night narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave.

Montale Aoud Night je primeren za uporabo vse leto, predvsem ob večerih. Ta parfumska voda bo za vselej pritegnila ženske in moške, ki imajo radi dišavo lesa oud, predvsem v povezavi z vrtničnimi, usnjatimi in balzamovimi akordi. Preizkusiti bi jo moral tudi vsakdo, ki ceni resnično kakovost in na sebi rad začuti čar zgodovine orienta. Poleg krasnih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Aoud Night s poudarjeno atraktivno zlato barvo, ki prehaja v črno, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Aoud Night – mistična dišava lesa oud v harmonični lesno-cvetlično-usnjati sestavi.

Sestava

Bazne note
jantar, les gvajaka, mošus, sandalovina, usnje
Srčne note
maroška vrtnica, pačuli
Zgornje note
agarovina, bergamotka, sadne note, sicilijanska limona
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Ocena Montale Aoud Night

Dodajte novo recenzijo

5.0
2 ocena
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis