Montale Black Aoudparfumska voda za moške

2×
Montale Black Aoud parfumska voda za moške
Montale Black Aoud parfumska voda za moške
110,00

Prihranite 38%
100 ml
68,00

Koda: MNT1555 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 27. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Montale Black Aoud
Sestava

Montale Black Aoud je lesno-cvetlično-mošusova dišava za moške z izrazitimi akordi lesa oud in vrtnice. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne predvsem zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine, ponuja priljubljeno dvojico dišave lesa oud in vrtnice v privlačni kombinaciji z ostalimi akordi. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Black Aoud občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo.

Ena od osrednjih dišavnih sestavin parfuma Black Aoud, Pierru Montaleju tako ljub les drevesa aquilaria, imenovan tudi orlov les, agarovina, oud, aoud ali (v arabščini) oudh, je očarljiva surovina s smolnato aromo, najdražji les na svetu, ki se že stoletja uporablja za izdelavo kadila in (predvsem arabskih) parfumov. Ta resnično kraljevska sestavina, ki jo včasih poimenujejo tudi »tekoče zlato« ali »les bogov«, se v sestavi Montale Black Aoud pojavlja v privlačni povezavi z vrtnico, pri čemer cvetlično-zeliščno stran podpira tudi osupljivi pačuli.

Dišavno sestavo parfumske vode Montale Black Aoud sestavljajo akordi vrtnice, francoskega labdanuma, mošusa, indonezijskega pačulija, mandarine ter veličastnega kamboškega lesa oud. Skupna aroma Montale Black Aoud predstavlja privlačno združitev dominante dvojice lesa oud in vrtnice v kombinaciji s sladkastim in rahlo temnim pačulijem ter s podpornimi akordi, ki dodajajo čuten mošusov, atraktiven balzamov in svež citrusov pridih.

Izvirna in mojstrsko uravnotežena sestava daje občutek, kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika. Pierre Montale je ustvaril naslednjo domiselno interpretacijo lesa oud v parfumu, ki svojemu uporabniku prinaša povsem novo dišavno doživetje. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Black Aoud narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave.

Black Aoud je primeren za uporabo vse leto, čez dan in zvečer. Ta parfumska voda bo za vselej pritegnila moške, ki imajo radi dišavo lesa oud v priljubljenem paru z vrtnico. Preizkusiti bi jo moral tudi vsakdo, ki ceni resnično kakovost in na sebi rad začuti čar zgodovine orienta. Poleg prelepih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami vsi parfumi znamke Montale navdušijo tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Black Aoud s poudarjeno bleščečo temno črno barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Black Aoud – dišava lesa oud in vrtnice v družbi pačulija in mošusa.

Sestava

Sestava
vrtnica, agarovina, mošus, mandarina, pačuli, labdanum
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Recenzija Montale Black Aoud