Montale Dark Aoud

parfumska voda uniseks 100 ml

1×
Montale Dark Aoud parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Dark Aoud parfumska voda uniseks 100 ml
110,00

Prihranite 28%
100 ml
79,00

Koda: MNT1625 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

kos
DPD
četrtek 20. 6. 2019
Montale Dark Aoud
100 ml | 79,00

Opis parfuma Montale Dark Aoud

Montale Dark Aoud je lesna dišava za ženske in moške z izrazitim akordom lesa oud. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne zlasti zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune očarljive zgodovine, ponuja variacijo na temo temne in intenzivne dišave lesa oud. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Dark Aoud občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale, vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo.

Osrednja dišavna sestava parfumske vode Dark Aoud, Pierru Montaleju tako ljub les drevesa aquilaria, imenovan tudi orlov les, agarovina, oud, aoud ali (v arabščini) oudh, je očarljiva surovina s smolnato aromo, najdražji les na svetu, ki se že stoletja uporablja za izdelavo kadila in (predvsem arabskih) parfumov. Ta resnično kraljevska sestavina, včasih poimenovana tudi »tekoče zlato« ali »les bogov«, se v Montale Dark Aoud pojavlja v povezavi s sandalovino.

Minimalistična dišavna sestava parfumske vode Montale Dark Aoud je sestavljena iz akordov lesa oud in sandalovine. Veličastnost indijske sandalovine s temno intenziteto agarovine iz globin azijskih gozdov oblikuje presunljivo skrivnostno, suho lesno dišavo, ki nikakor ni tako linearna, kot bi morda pričakovali. Odprtje Dark Aoud vzbuja vstop v kot noč temno sobo, kjer se morate za trenutek razgledati, preden začnete prepoznavati oblike in nianse v temi skritih predmetov. Dimnost lesa oud, prepletena z eleganco sandalovine, se postopoma razvija v blago pikantnost. Dišava parfumske vode Montale Dark Aoud se v svojem razvoju blaži in predstavlja pudrasto pikantnost, vendar ves čas ostaja intenzivna ter čarobno skrivnostna.

Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril naslednjo izjemno uspelo in izvirno interpretacijo osupljivega lesa oud, ki si zasluži pozornost in občudovanje. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Dark Aoud narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Montale Dark Aoud je primeren za uporabo vse leto, čez dan in zvečer. Ta parfumska voda bo za vselej pritegnila ženske in moške, ki imajo radi dišavo lesa oud, predvsem v povezavi s sandalovino. Preizkusiti bi jo moral tudi vsakdo, ki ceni resnično kakovost in na sebi rad začuti čar orienta.

Poleg prelepih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami vsi parfumi znamke Montale navdušijo tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Dark Aoud s poudarjeno privlačno bleščečo zlato barvo z zanimivim okrasjem v obliki črnih krogov, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Dark Aoud – privlačno temna intenzivna dišava lesa oud in sandalovine.

Sestava

Sestava
agarovina, sandalovina
Vrsta dišave
lesne

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Ocena Montale Dark Aoud

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis