Montale Intense Tiareparfumska voda uniseks

Montale Intense Tiare parfumska voda uniseks
Montale Intense Tiare parfumska voda uniseks
Priporočena maloprodajna cena
90,00

Prihranite 18%
100 ml
74,00

Koda: MNT1630 | Na zalogi
1
DPD
petek 10. 4. 2020

Opis parfuma Montale Intense Tiare
Sestava

Montale Intense Tiare je orientalska cvetlična dišava za ženske in moške z izrazitim akordom tahitijske gardenije. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne predvsem zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine, ponuja očarljivo dišavo, ki združuje gardenijo s Tahitija s kokosom, vaniljo ter drugimi mojstrsko združenimi akordi. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Intense Tiare občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo.

Dišeča sestava parfumske vode Montale Intense Tiare se vrti okrog glavnega akorda posebne tahitijske gardenije (tiarin cvet) in njene neverjetno privlačne dišave. Iz tega naravnega bisera tropskega Tahitija pletejo domačini tradicionalne cvetlične vence za obiskovalce otoka, ki jim jih podarijo v znak tople dobrodošlice. Nesmrtno tahitijsko gardenijo v parfumski vodi Intense Tiare spremljajo toni kokosa, vrtnice, jasmina, ylang-ylanga in vanilje. Rezultat je bogata in ubrana dišava, ki kar vabi, da obiščete ta prelep tropski otok v Tihem oceanu.

Aroma Montale Intense Tiare, ki ubrano združuje prevladujočo belo cvetlično stran s sladkimi, kokosovimi in vaniljevimi vidiki ter čudovitimi tropskimi in drugimi cvetličnimi dotiki, je preprosto čarobna in nadvse privlačna. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril parfumsko vodo, ki jo lahko brez pretiravanja označimo za resnično kraljico med vsemi dišavami gardenije.  Intense Tiare, ki popolnoma upraviči svoje ime (»intenzivna tahitijska gardenija«), je popolna ekstaza v steklenički.

Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfumska voda Intense Tiare narejena iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Montale Intense Tiare je primerna za uporabo preko celega leta, tako podnevi kot zvečer, najbolj izrazita pa je v poletnih dneh, ko čarobna dišava te neverjetne parfumske vode svojega uporabnika kadar koli odnese na tropski otok. Za vedno bo pritegnila ženske in moške, ki imajo radi intenzivno bele cvetlične dišave, zlasti z izjemno tahitijsko gardenijo v glavni vlogi. Montale Intense Tiare bi moral preizkusiti tudi vsakdo, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo.

Poleg prelepih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami vsi parfumi znamke Montale navdušijo tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Intense Tiare s poudarjeno privlačno bleščečo srebrno barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Intense Tiare – privlačna dišava tahitijske gardenije, kokosa in vanilje v bogati ter ubrani sestavi.

Sestava

Sestava
vrtnica, vanilija, tahitijska gardenija, jasmin, kokos, ylang ylang
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Recenzija Montale Intense Tiare