Montale Mukhallat

parfumska voda uniseks 100 ml

Montale Mukhallat parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Mukhallat parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Mukhallat parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Mukhallat parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Mukhallat parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Mukhallat parfumska voda uniseks 100 ml
fCK3qVSQiwQ
Montale Mukhallat parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Mukhallat parfumska voda uniseks 100 ml
fCK3qVSQiwQ
100 ml
84,00

Koda: MNT1510 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 22. 1. 2019
Montale Mukhallat
100 ml | 84,00

Opis parfuma Montale Mukhallat

Montale Mukhallat je orientalska sladko-sadna dišava za ženske in moške z izrazitim akordom vanilje. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne zlasti zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune očarljive zgodovine, ponuja blago harmonijo prijetno sladkih dišav. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Mukhallat občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale, vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo.

Parfumska voda Mukhallat je gurmanska orientalska dišava par excellence. Blaga harmonija divjih jagod in sladkih mandljev se povezuje z balzamom iz Peruja in z madagaskarsko vaniljo v sestavi, nežno zaviti v beli mošus. Glavno vlogo igra trio delikatne jagode, blago pudrastih mandljev in prijetno sladke vanilje. Mošus in balzam v ozadju Montale Mukhallat dajeta čutnost in poudarjata orientalskost. Kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Mukhallat narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave.

Montale Mukhallat je pozornost zbujajoča gurmanska dišava s sladko-sadnim in toplim značajem. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril parfum, ki ga odlikuje očarljiva igrivost z resnično privlačnostjo. Parfum Montale Mukhallat je primeren predvsem podnevi. Na obraz svojega uporabnika in njegove okolice skozi celo leto privablja nasmeh, v hladnih mesecih pa tudi prijetno pogreje.

Parfumska voda Montale Mukhallat bo za vselej pritegnila ženske in moške, ki imajo radi sladke gurmanske dišave, predvsem v orientalskih sestavah. To parfumsko vodo bi moral preizkusiti tudi vsakdo, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo. Poleg osupljivih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Mukhallat s poudarjeno izrazito čisto belo barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izvirno izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Mukhallat – jagode, mandlji in vanilja v neustavljivo privlačni orientalski mešanici.

Sestava

Sestava
jagoda, mandelj, mošus, perujski balzam, vanilija
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Ocena Montale Mukhallat

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!