Montale Roses Muskparfumska voda za ženske

3×
Montale Roses Musk parfumska voda za ženske
Montale Roses Musk parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
110,00

Prihranite 36%
100 ml
70,00

Koda: MNT1561 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

Ta dišava je na voljo v različnih barvnih modelih. Glej druge slike in posnetke.

1
DPD
torek 25. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Montale Roses Musk
Sestava

Montale Roses Musk je cvetlično mošusova dišava za ženske. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne predvsem zaradi ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine, ponuja osupljivo združitev vrtnice in mošusa. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Roses Musk občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale, vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo.

Preprosta in linearna dišavna sestava parfumske vode Montale Roses Musk predstavlja najčistejše akorde vrtnice v harmoniji z dragocenim mošusom in poudarjene s pridihom jasmina. Skupna aroma Montale Roses Musk je iskrivo elegantna. Osupljiva dišava, ustvarjena z najmanjšo mero dišavnih akordov, vzbuja občutek, kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika. Pierre Montale je ustvaril preprosto, obenem pa nezamenljivo in nepozabno parfumsko vodo, ki svojemu uporabniku prinaša povsem novo dišavno doživetje. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfumska voda Roses Musk narejena iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave.

Montale Roses Musk je primeren vse leto, tako podnevi kot zvečer. Njegova iskrivost pa se najbolj izrazi v poletnih dneh. Ta parfumska voda bo za vselej pritegnila ženske, ki imajo rade cvetlične dišave v povezavi z aromo mošusa. Preizkusiti bi jo morala tudi vsaka dama, ki ceni resnično kakovost in na sebi rada začuti čar zgodovine orienta.

Poleg osupljivih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Roses Musk s poudarjeno osupljivo bleščečo rožnato barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izvirno izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Roses Musk – dišava vrtnic in mošusa s pridihom jasmina.

Sestava

Sestava
vrtnica, jasmin, mošus
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Recenzija Montale Roses Musk