MontaleRoses Musk parfumska voda za ženske

6×
Montale Roses Musk parfumska voda za ženske
Montale Roses Musk parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Razprodaja
Priporočena maloprodajna cena
110,00

Prihranite 31%
100 ml
75,82

Koda: MNT1561 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

Ta dišava je na voljo v različnih barvnih modelih. Glej druge slike in posnetke.

1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis Montale Roses Musk
Sestava

Parfumska voda Montale Roses Musk bo za vselej na svojo stran pridobila ženske, ki ljubijo cvetlične dišave v povezavi s čutno aromo mošusa. Preizkusiti bi jo morala vsaka ženska, ki ceni resnično kakovost in rada na sebi čuti čare nišnih parfumov.

  • cvetlično-mošusna dišava za ženske
  • ustvarjena iz naravnih materialov najboljše kakovosti
  • primerna je za uporabo vse leto, čez dan in zvečer

Sestava dišave
Preprosta in linearna dišavna sestava parfumske vode Montale Roses Musk predstavlja najčistejše akorde vrtnice v harmoniji z dragocenim mošusom in poudarjene s pridihom jasmina. Celotna aroma Montale Roses Musk je iskrivo elegantna.

Enako kot vsa dišavna dela Pierra Montaleja je tudi parfumska voda Roses Musk narejena iz najkakovostnejših sestavin in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave.

Sestava

Sestava
jasmin, mošus, vrtnica
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Recenzija Montale Roses Musk5