Montale Sandflowers

parfumska voda uniseks 100 ml

Montale Sandflowers parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Sandflowers parfumska voda uniseks 100 ml
90,00

Prihranite 21%
100 ml
71,00

Koda: MNT1518 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 26. 7. 2019
Montale Sandflowers
100 ml | 71,00

Opis parfuma Montale Sandflowers

Montale Sandflowers je lesna aromatična dišava za ženske in moške z izrazitimi morskimi akordi. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine, ponuja svežo dišavo, ki spominja na morski dopust. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Sandflowers občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo.

Parfumska voda Sandflowers predstavlja dišavo oceana, ki ga spremlja miren hlad brinovih jagod, ki imajo osnovo v sandalovini in mahu, tj. lišaju, bolj znanemu pod imenom oakmoss. Skupaj dišeča sestava prikliče sončne žarke in potovanja na vzhod. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Sandflowers narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave.

Montale Sandflowers ponuja izrazito in zelo osebno dišavo morja s čudovito sapico brina. Kot da bi dejansko stali nekaj metrov od oceanskih valov ter vdihavali slano vodo, sonce in bližino brinovega nasada.  Zaključek je posvečen razkošni mehkobi sandalovine, ki nas spominja na orientalski navdih. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril parfum, ki svojega uporabnika v trenutku odnese na prečudovit sončno dopust na morju, nekam daleč na vzhod.

Parfumska voda Montale Sandflowers je zaradi svoje čudovite sandalovinaste note primerna predvsem za zimske mesece, vendar pa njena morska stran zagotavlja uporabo skozi vse leto. Gre za idealni dnevni in večerni parfum, ki svojemu uporabniku vedno zanesljivo izboljša razpoloženje. Montale Sandflowers bo za vselej pritegnila ženske in moške, ki imajo radi morsko dišavo, zlasti v domiselnih sestavah in v kombinaciji z lesnimi toni. To parfumsko vodo bi moral preizkusiti vsakdo, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo.

Poleg osupljivih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Sandflowers s poudarjeno prijetno nežno srebrno barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izvirno izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Sandflowers – dišava poletnega dopusta na morju.

Sestava

Sestava
brin, mah, morske note, sandalovina
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Ocena Montale Sandflowers

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!