Montale Spicy Aoudparfumska voda uniseks

Montale Spicy Aoud parfumska voda uniseks
Montale Spicy Aoud parfumska voda uniseks
Brezplačna dostava
100 ml
71,00

Koda: MNT2191 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 26. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Montale Spicy Aoud
Sestava

Spicy Aoud je orientalska lesna dišava za ženske in moške iz portfelja francoske blagovne znamke parfumov Montale, posebne predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Spicy Aoud občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Prestižna parfumska voda Montale Spicy Aoud predstavlja dragoceno agarovino v sestavi s svežimi citrusi in toplo začimbo.

Ena od glavnih dišavnih sestavin parfumske vode Spicy Aoud, Pierru Montaleju ljub les drevesa aquilaria, ki se imenuje orlov les, agarovine, oud, ali aoud ali (v arabščini) oudh, je osupljiva surovina s smolnato aromo. Najdražji les na svetu, ki se že stoletja uporablja za izdelavo kadila in (predvsem arabskih) parfumov. Ta resnično kraljevska sestavina, včasih poimenovana tudi »tekoče zlato« ali »les bogov«, se v Montale Spicy Aoud pojavlja v povezavi s žafranom, pomarančo in z drugimi mojstrsko izbranimi spremljevalnimi akordi.

V dišeči sestavi parfumske vode Montale Spicy Aoud najdemo akorde pomaranče, žafrana in agarovine, ki jih dopolnjujeta noti pačulija in mošusa. Skupaj je aroma, ki povezuje prevladujočo toplo začinjeno in oud stran z vidiki citrusov in mošusa ter s privlačnim dotikom pačulija, intenzivna, hkrati sveža in topla ter predvsem zelo čutna. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril dišavo s precej minimalistično sestavo, ki je hkrati privlačna in nezamenljiva.

Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfumska voda Spicy Aoud narejena iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Montale Spicy Aoud je primerna za dnevno in večerno uporabo čez celo leto. Najbolj pa pride do izraza v jesenskih in zimskih večerih. Ta izjemna parfumska voda bo za vselej pritegnila ženske in moške, ki imajo radi dišavo agarovine.

Poleg osupljivih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Spicy Aoud s poudarjeno bleščečo zlato barvo, ki prehaja v črno, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izvirno izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Spicy Aoud – dragocena agarovina, topla začimba in sveži citrusi v orientalsko-lesni mošusni dišavi.

Sestava

Sestava
agarovina, pomaranča, mošus, pačuli, žafran
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Recenzija Montale Spicy Aoud