Montale Wild Aoud

parfumska voda uniseks 100 ml

Montale Wild Aoud parfumska voda uniseks 100 ml
Montale Wild Aoud parfumska voda uniseks 100 ml
115,00

Prihranite 34%
100 ml
76,00

Koda: MNT1482 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 26. 7. 2019
Montale Wild Aoud
100 ml | 76,00

Opis parfuma Montale Wild Aoud

Montale Wild Aoud je aromatična začinjeno-lesna dišava za ženske in moške z izrazitim akordom lesa oud in z zanimivo dodanimi cvetličnimi toni. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne predvsem zaradi ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine, ponuja zanimivo izvedbo lesa oud z ustvarjalno izbranimi drugimi dišečimi toni. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Wild Aoud občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo.

Osrednja sestavina parfuma Wild Aoud, Pierru Montaleju tako ljub les drevesa aquilaria, imenovan tudi orlov les, agarovina, oud, aoud ali (v arabščini) oudh, je očarljiva surovina s smolnato aromo, najdražji les na svetu, ki se že stoletja uporablja za izdelavo kadila in (predvsem arabskih) parfumov. Ta resnično kraljevska sestavina je včasih tudi poimenovana »tekoče zlato« ali »les bogov«.

Parfumska voda Wild Aoud predstavlja les oud v dimasti in hkrati divji ter veličastni obliki. V tej dišeči sestavi ta dragoceni les dopolnjujejo akordi tikovega lesa, pačulija s Sumatre in tobaka, zavitega v jantarne tone, ki jih podpira očarljiva pikantna mešanica pelina, egiptovske pelargonije in italijanske bergamotke. Bogata sestava Montal Wild Aoud je popolnoma harmonično uglašena. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Wild Aoud narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave.

Montale Wild Aoud ponuja harmonično združitev nasprotij. Svežina se sreča z globino, vsestranskost z celovitostjo. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril čudovito odo lesu oud.

Wild Aoud je primeren za uporabo skozi vso leto in gre za parfum, ki je idealen tako čez dan kot za posebne večerne priložnosti. Parfumska voda Montale Wild Aoud bo za vselej pritegnila ženske in moške, ki imajo radi dišavo lesa oud, predvsem v nenavadnih sestavah. Preizkusiti bi ga moral tudi vsakdo, ki ceni resnično kakovost in na sebi rad začuti čar zgodovine orienta.

Poleg osupljivih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Wild Aoud s poudarjeno čudovito rdeče rjavo barvo z zlatimi odsevi, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izvirno izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Wild Aoud – čar lesa oud v harmonični igri nasprotij.

Sestava

Sestava
agarovina, bergamotka, jantar, pačuli, pelin, tikov les, tobak
Vrsta dišave
orientalske, začimbne

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Ocena Montale Wild Aoud

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!