Montale Wood & Spices

parfumska voda za moške 100 ml

Montale Wood & Spices parfumska voda za moške 100 ml
Montale Wood & Spices parfumska voda za moške 100 ml
Montale Wood & Spices parfumska voda za moške 100 ml
Montale Wood & Spices parfumska voda za moške 100 ml
Montale Wood & Spices parfumska voda za moške 100 ml
Montale Wood & Spices parfumska voda za moške 100 ml
fCK3qVSQiwQ
Montale Wood & Spices parfumska voda za moške 100 ml
Montale Wood & Spices parfumska voda za moške 100 ml
fCK3qVSQiwQ
100 ml
84,00

Koda: MNT1483 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 26. 2. 2019
Montale Wood & Spices
100 ml | 84,00

Opis parfuma Montale Wood & Spices

Montale Wood & Spices je orientalska lesno začinjena dišava za moške. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine, predstavlja kombinacijo dragocenega lesa z začimbo in s kadilom. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Wood & Spices občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo.

Parfumska voda Montale Wood & Spices je popolnoma nova razlaga brezčasne kombinacije pri moških dišavah – združitve lesa in začimbe. Z bolj preprosto dišečo sestavo je znamka Montale spet dokazala, kako enkratno zna priti na trg z mejnimi rešitvami pri iskanju zanimivih načinov, kako znova in znova presenetiti stranke. Sestava Montale Wood & Spices vsebuje akorde agarovine in sandalovine, vetiverja ter kadila s ščepcem začimb. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Wood & Spices narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave.

Montale Wood & Spices je hkrati profesionalen in privlačen. Dišava te parfumske vode očara z mešanico svežine in globine. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril zelo sodoben in izviren parfum na visoki ravni ter z lahkotno eleganco. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Wood & Spices narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave.

Montale Wood & Spices je primeren za dnevno in večerno uporabo, in to vse leto. Za vselej bo pritegnil ljubitelje kombinacije lesa in začimb, klasiko pri moških dišavah, vendar v novi, presenetljivi obliki. To parfumsko vodo bi moral preizkusiti tudi vsakdo, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo.
Poleg osupljivih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Wood & Spices s poudarjeno svetlo kovinsko srebrno barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izvirno izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov.

Montale Wood & Spices – klasična moška dišava lesa in začimb v očarljivi novi obliki.

Sestava

Sestava
agarovina, kadilo, sandalovina, vetiver
Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki Montale

Montale, francoski nišni parfumi, so posebni predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. V vsaki steklenički se združuje skrivnostno vzdušje Vzhoda s strastjo ustvarjalca in ustanovitelja blagovne znamke Pierra Montale. Vse dišave te originalne znamke so dobesedno eliksir sreče.

Znamko Montale je leta 2003 v Parizu ustanovil Pierre Montale, za mnoge skrivnosten oblikovalec parfumov, ki je najprej nekaj časa živel v Savdski Arabiji, kjer je ustvarjal parfume za plemstvo, kralje in kraljice. Po vrnitvi v Pariz pa je začel razvijati izvirne dišave.

Za svoje dišave izbira le naravne materiale najvišje kakovosti, predvsem dragocen les. Tako lahko v teh dišavah srečamo tudi orlov les, znan kot les oud. Pogosto mu pravimo »tekoče zlato«.

Ocena Montale Wood & Spices

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!