MOR Lychee Floweraroma difuzor s polnilom

MOR Lychee Flower aroma difuzor s polnilom
MOR Lychee Flower aroma difuzor s polnilom
200 ml

Koda: MRO0009 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma MOR Lychee Flower
Sestava

Aroma difuzor MOR Lychee Flower prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • poletna dišava

Navodilo za uporabo:
Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Zgornje note
liči, limeta
Vrsta dišave za dom
sadna

O blagovni znamki MORBlagovna znamka MOR Boutique je bila ustanovljena leta 2001 in od tega časa sodi med vodilne proizvajalce dišav za dom. Filozofija podjetja je prinašati izdelke, ki spremenijo vsakodnevno nego kože v nepozabni ritual, izboljšajo vsako kopel, prevzamejo vse vaše čute in so del modernega življenjskega stila.

Enostavne linije izdelkov so nezamenljive s svojo kakovostjo in razkošnim dizajnom. Ustvarjalci kolekcij se vedno pustijo navdihniti z zgodbami starodavnih civilizacij, potovanjem in umetnostjo. Rezultat so vedno izdelki, ki pripovedujejo unikatno zgodbo, ki je zajeta v enem trenutku. Vse sveče MOR imajo izjemne vonje in nenavadne embalaže, ki se bodo lepo odlikovale na vsaki toaletni mizi.

Recenzija MOR Lychee Flower