Moschino Hippy Fizz

toaletna voda za ženske 100 ml

2×
Moschino Hippy Fizz toaletna voda za ženske 100 ml
Moschino Hippy Fizz toaletna voda za ženske 100 ml
Moschino Hippy Fizz toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml
36,90

Koda: MOS0055 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 28. 1. 2019
Moschino Hippy Fizz
100 ml | 36,90

Opis parfuma Moschino Hippy Fizz

Parfum Hippy Fizz od Moschina je pomladanska brezskrbna dišava, polna radosti. Provokativno v sebi združuje šarm in spontanost. Dišava Hippy Fizz je utelešenje igrivosti in svežega odnosa do življenja. Sijoči uvod je nabit z energijo in vitalnostjo. V njem bomo našli prepletanje osvežilne limone in svežih krhkih listov malinovca in aromatične magnolije. V šarmantnem srcu dišave se skriva dragocena stolistna vrtnica, pravljična parmska vijolica in božanski lotus. Iskriv vonj je lahkotno prizemljen s toplih mahom, cedro in razkošnim dišečim oljkovcem osmathusom. Pozitivno naravnan parfum Moschino je primeren predvsem za pomladanske in poletne vesele dni.

Edinstvena dišava Moschino Hippy Fizz je bila posebej zasnovana tako, da bi ustvarila nasmeh na obrazu in vas napolnila z nagajivim razpoloženjem.

Sestava

Bazne note
cedra, dišeči oljkovec, mah
Srčne note
lotos, vijolica, vrtnica
Zgornje note
limona, magnolija, malina
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Moschino

Parfumi Moschino | Moschino je bilo ustanovljeno leta 1983 po zaslugi italijanskega oblikovalca z imenom Franco Moschino. K modi se je pripeljal preko slikarstva, na začetku je bil tudi blizu Versaceja. Blagovna znamka Moschino je relativno mlada, ampak zelo močna in progresivna. Moschino je tudi oblikoval oblačila za ceremonial olimpijskih iger, rad oblikuje oblačila za pevke za turneje. Parfumi Moschino so znani po svojih prefinjenih stekleničkah na primer Moschino I Love Love ali Moschino Funny. Franco Moschino ni žal nič drugega norega ustvaril, ker je pred skoraj 20 leti umrl zaradi aidsa.

Ocena Moschino Hippy Fizz

Dodajte novo recenzijo

4.0
2 ocena
1
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis