Moschino I Love Love

toaletna voda za ženske 100 ml

55×
Moschino I Love Love toaletna voda za ženske 100 ml
Moschino I Love Love toaletna voda za ženske 100 ml
Moschino I Love Love toaletna voda za ženske 100 ml
Moschino I Love Love toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml
30,50

Koda: MOS0078 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 30. 5. 2019
Moschino I Love Love
100 ml | 30,50

Opis parfuma Moschino I Love Love

Moschino I Love Love je izrazita mladostna dišava, ki je posebej zasnovana za ženske in dekleta, ki se ne bojijo biti v središču pozornosti. Ekcentrična steklenička polna sadnih not lahko povzroči občutek omamljenosti iz nore ljubezni.

Želite biti izjemna in zabavna? Če želite narediti vtis na druge? Potem se sigurno zaljubite v koktajl ljubezni iz vrtnice, citrusov in šmarnice. Ta pravi naboj dajejo parfumu I Love Love esence iz rdečega ribeza in cimeta, katere poudarjajo nežni toni redkih dreves.

Uživajte v svežih sadno-cvetličnih vonjih in se zaljubite v občutek ljubezni. Veselje, optimizem in igrivost. To so glavne esence parfumov znane blagovne znamke Moschino, ki je priljubljena predvsem med mlajšo generacijo, ki ve, kaj se nosi! Bodite pisani z opojnim koktajlom ljubezni Moschino I Love Love.

Sestava

Zgornje note
limona, pomaranča, rdeči ribez
Srčne note
cimet, ločje, sladkorni trs, šmarnica, vrtnica
Bazne note
cedra, lesne note, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Moschino

Parfumi Moschino | Moschino je bilo ustanovljeno leta 1983 po zaslugi italijanskega oblikovalca z imenom Franco Moschino. K modi se je pripeljal preko slikarstva, na začetku je bil tudi blizu Versaceja. Blagovna znamka Moschino je relativno mlada, ampak zelo močna in progresivna. Moschino je tudi oblikoval oblačila za ceremonial olimpijskih iger, rad oblikuje oblačila za pevke za turneje. Parfumi Moschino so znani po svojih prefinjenih stekleničkah na primer Moschino I Love Love ali Moschino Funny. Franco Moschino ni žal nič drugega norega ustvaril, ker je pred skoraj 20 leti umrl zaradi aidsa.

Ocena Moschino I Love Love

Dodajte novo recenzijo

5.0
55 ocena
52
1
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis