Moschino I Love Lovetoaletna voda za ženske

56×
Moschino I Love Love toaletna voda za ženske
Moschino I Love Love toaletna voda za ženske
Akcija
100 ml
26,00

Koda: MOS0078 | Na zalogi
1
DPD
torek 31. 3. 2020

Opis parfuma Moschino I Love Love
Sestava

Uživajte v koncentriranem optimizmu, ki ga v sebi skriva toaletna voda za ženske Moschino I Love Love. Dišava, ki prekipeva od sonca in sijočih barv, poskrbi za to, da naredite vtis na druge in začutite omamo nore ljubezni.

  • mladostna cvetlično-lesna dišava z akordi sadja
  • za ženske in dekleta, ki jih ni strah biti v središču pozornosti
  • avtor dišave iz leta 2004 je parfumer Olivier Cresp

Sestava dišave
Že v prvih sekundah, ko vdihnete dišavo, se prepustite svežim tonom grenivke, pomaranče in limone, z dodatkom esence črnega ribeza. Čez nekaj trenutkov se lahko zaljubite v cvetlično kombinacijo šmarnice, ločja in čajne vrtnice, vsemu temu pa so dodani še nežni aromatični listi cimeta. Zaključek je v baznih notah poudarjen z mošusom in nežnimi toni dragocenega lesa, konkretno s cedrovino in z lesom tanaka.

Zgodba dišave
Veselje, optimizem, igrivost. Vse to so besede, ki izražajo esenco dišave Moschino I Love Love. Tudi vi uživajte v brezskrbnih trenutkih zahvaljujoč omamnemu koktejlu ljubezni, skritemu v nenavadni steklenički.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
pomaranča, grenivka, limona, rdeči ribez
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, list cimeta, ločje, šmarnica
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cedra, mošus, les tanaka
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Moschino

Parfumi Moschino | Moschino je bilo ustanovljeno leta 1983 po zaslugi italijanskega oblikovalca z imenom Franco Moschino. K modi se je pripeljal preko slikarstva, na začetku je bil tudi blizu Versaceja. Blagovna znamka Moschino je relativno mlada, ampak zelo močna in progresivna. Moschino je tudi oblikoval oblačila za ceremonial olimpijskih iger, rad oblikuje oblačila za pevke za turneje. Parfumi Moschino so znani po svojih prefinjenih stekleničkah na primer Moschino I Love Love ali Moschino Funny. Franco Moschino ni žal nič drugega norega ustvaril, ker je pred skoraj 20 leti umrl zaradi aidsa.

Recenzija Moschino I Love Love