MoschinoToy Boy voda za po britju za moške

Moschino Toy Boy voda za po britju za moške
Moschino Toy Boy voda za po britju za moške
100 ml

Koda: MOS02295 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Moschino Toy Boy
Sestava

Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Moschino Toy Boy je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi.

Lastnosti:

  • prijetno osvežuje
  • pomirja kožo
  • koži doda prijeten vonj

Sestava

Konsistenca
voda

O blagovni znamki Moschino

Italijanska blagovna znamka Moschino je zaslovela s svojimi igrivimi, izvirnimi in barvnimi modnimi kosi s ščepcem zabave in provokacije. In prav taki so tudi Moschino parfumi.

Ustanovitelj blagovne znamke Franco Moschino je vedno oboževal umetnost, njegove sanje pa so bile najprej, da bi postal slikar. Da bi lahko plačal šolnino, je služil kot ilustrator za velike modne revije, od koder je leta 1971 prišel do sodelovanja z Giannijem Versacejem. Moda je postala njegova ljubezen in leta 1983 je nato ustanovil lastno blagovno znamko, ki je zdaj znana po vsem svetu. Modele Moschino so med drugim nosili športniki na slavnostnem odprtju zimskih olimpijskih iger v Torinu, Kylie Minogue na turneji Showgirl: The Greatest Hits Tour ali Madonna na svojih koncertih Sticky & Sweet Tour.

Prvi parfum Moschino – Moschino for Women – je luč sveta ugledal leta 1987. Med najbolj priljubljene dišave te lahkotne blagovne znamke spadajo ženska toaletna voda Moschino Funny!, Moschino I Love Love in Moschino Fresh Couture v zabavni steklenički, ki spominja na čistilno sredstvo. Pozornosti vredni sta tudi ženska cvetlična dišava Moschino Cheap & Chic ali toaletna voda Moschino Uomo? za moške.

Recenzija Moschino Toy Boy