MuglerAlien Goddess parfumska voda polnilna za ženske

Mugler Alien Goddess parfumska voda polnilna za ženske
Mugler Alien Goddess parfumska voda polnilna za ženske
Brezplačna dostava
Novost
90 ml
119,00

Koda: THM05551 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu produktov znamke Mugler nad 50 € si lahko v košarici brezplačno izberete kozmetično torbico ali novo dišavo Alien Goddess v velikosti 10 ml.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
ponedeljek 27. 9. 2021

Opis Mugler Alien Goddess
Sestava

Dišava kot izziv: Proslavite svojo ženstvenost in izjemnost.

Prenesite nase poslanstvo sončne boginje, ki jo uteleša parfumska voda za ženske Mugler Alien Goddess. Ta dišava vam da osupljiv sij in pozitivno energijo sončnih žarkov. Zavije vas v nezamenljivo dišavo in vas spremeni v boginjo, ki slavi in povzdiguje svet.

  • orientalska dišava s cvetličnimi in lesnimi toni
  • predstavljena leta 2021
  • stekleničko dišave Alien Goddess lahko večkrat napolnite

Sestava dišave
Od prvega poduhanja do dišanja zadnjega tona se lahko veselite doživetja na treh ravneh v podobi sijočega, čudežnega in na koncu razumskega razkritja. To prvo zagotovijo iskrivi toni citrusa bergamota s kokosovim poudarkom. Nato se najbolj izrazijo beli cvetovi jasmina – simbol ženstvenosti in smiselnosti – in heliotrop. V zadnji fazi do izraza prideta vanilja in kašmeran, ki izražata mir in upanje.

Zgodba dišave
Kot sijoče in velikodušno sončno naročje sta dišavo Mugler Alien Goddess opisali njeni avtorici – parfumarka Marie Salamagne in Nathalie Lorson. Ta parfumska voda vas bo povedla v mistični svet, v katerem glavno vlogo igra sončna boginja. Ta vnaša svetlobo v temo, izboljšuje svet in postaja njegovo zdravilno darilo.

Dišava Mugler Alien Goddess je zaveza ženstvenosti in upanju, ki se skriva v steklenički. Ta je ovita v zlat odtenek, kovinsko lakiranje pa spominja na sončni vzhod. Sijočo dišavno sestavo s tem odlično poudarja.

Sestava

Sestava
madagaskarska vanilija, bergamotka, kašmeran, indijski jasmin
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, Francija) je odprl istoimenski salon v letu 1973 v glavnem mestu mode – Parizu. V 70. letih se je specializiral predvsem na francoske ženske. Lasten parfum je imel šele v letu 1992.
Thierry Muglervidi sam sebe bolj kot dirigenta, ki samo daje konkretnejšo obliko temu, kar je mogoče videti vsak dan okoli. Opozoriti je treba, da je kot "dirigent" uspešen, tako v svetu mode in modnih dodatkov, kot parfumih z znamko Mugler.
Trenutno se uveljavlja z vonji Mugler Alien ali brezčasno in večno linijo Mugler Angel. Kot kostumograf Thierry Mugler na primer skrbi za image R&B pevke Beyoncé, sodeloval je tudi pri filmu Parfum: Zgodba o morilcu.

Recenzija Mugler Alien Goddess