Mugler Angel Novaparfumska voda za ženske

Mugler Angel Nova parfumska voda za ženske
Mugler Angel Nova parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Novost
100 ml
109,00

Koda: THM05390 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € si v košarici lahko izberete eno izmed priljubljenih zobnih past od MEDIBLANC.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 6. 8. 2020

Opis parfuma Mugler Angel Nova
Sestava

Postanite vse, kar si želite. Postanite zvezda! Parfumska voda za ženske Mugler Angel Nova podpre vaše hrepenenje doživeti vse tisto, kar se zaenkrat dogaja le v vaših predstavah. Njena naravna, obenem pa elegantna dišavna sestava vas prisili, da verjamete v svoje sanje.

  • sadno-cvetlična dišava z lesnimi podtoni
  • podpira vznemirljivost, samozavest in lepoto svoje uporabnice
  • čisto ženstvena, intenzivno čutna dišava

Sestava dišave
Prvi trenutki po poduhanju so posvečeni sadnim tonom, v katerih prevladuje okusna malina. Čez nekaj trenutkov na polno zadiši kraljica vseh rož – vrtnica. Njena izredno omamna vsebina je rezultat kombinacije klasične destilacije in inovativnih tehnologij. Na lesnih tonih Akigalawood bo polagoma odplula.

Zgodba dišave
Osnova za nastanek dišave Mugler Angel Nova je ženska, odločena, da si izpolni svoje sanje. Steklenička vas bo razveselila z lepim dizajnom, pa tudi s tem, da jo lahko ponovno napolnite in tako ostanete uvidevni do narave.

Obraz dišave ni mogel postati nihče drug kot privlačna igralka Toni Garrn. Za to sta zaslužni njena samozavest in moč, ki ju izžareva in uteleša.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
malina
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
bolgarska vrtnica
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
Akigalawood®
Vrsta dišave
sadne, cvetlične, lesne

O blagovni znamki Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, Francija) je odprl istoimenski salon v letu 1973 v glavnem mestu mode – Parizu. V 70. letih se je specializiral predvsem na francoske ženske. Lasten parfum je imel šele v letu 1992.
Thierry Muglervidi sam sebe bolj kot dirigenta, ki samo daje konkretnejšo obliko temu, kar je mogoče videti vsak dan okoli. Opozoriti je treba, da je kot "dirigent" uspešen, tako v svetu mode in modnih dodatkov, kot parfumih z znamko Mugler.
Trenutno se uveljavlja z vonji Mugler Alien ali brezčasno in večno linijo Mugler Angel. Kot kostumograf Thierry Mugler na primer skrbi za image R&B pevke Beyoncé, sodeloval je tudi pri filmu Parfum: Zgodba o morilcu.

Recenzija Mugler Angel Nova