Mustela Bébépomirjajoča čistilna voda za otroke od rojstva

Mustela Bébé pomirjajoča čistilna voda za otroke od rojstva
Mustela Bébé pomirjajoča čistilna voda za otroke od rojstva
300 ml

Koda: MUS01120 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Mustela Bébé
Lastnosti

Pripravek Mustela Bébé skrbno čisti in neguje otroško kožo.

Lastnosti:

  • odstranjuje vso umazanijo
  • namenjeno otrokom že od rojstva naprej
  • pomirja draženje

Sestava:

  • brez dišav
  • izdelek je hipoalergen

Navodilo za uporabo:
S pomočjo vatne blazinice raznesite pripravek po koži in pustite, da se vpije. Ne spirajte.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Mustela

Kozmetika Mustela | Mustela – le najboljše za vas in vašega dojenčka. Mustela, ki je bila ustanovljena leta 1950, je vodilna kozmetična blagovna znamka na evropskem farmacevtskem trgu z izdelki za nego kože otrok in nosečnic. Ponuja kompletno paleto izdelkov, ki so posebno razviti za raznolike potrebe delikatne kože novorojenčkov, dojenčkov, otrok in nosečnic ter mater, ki dojijo.
Blagovna znamka sodeluje z zdravstvenimi strokovnjaki in zaradi tega lahko ponuja otrokom in materam najbolj varno in učinkovito nego kože. Blagovna znamka pa ne postala tako zelo ugledna le zahvaljujoč temu. V Franciji, od kod izhaja, so njeni izdelki prisotni v 90% vseh lekarn in jih uporablja več kot 50% neonatalnih oddelkov. Blagovno znamko Mustela danes lahko dobite v 40-ih državah na svetu in vsako leto proda skupaj več kot 10 milijonov izdelkov.
Filozofija Mustele temelji na ponudbi učinkovitih, do uporabnika prijaznih izdelkov najvišje kakovosti, ki zadovoljijo vsako posebno potrebo. Prizadeva si tudi za nenehne inovacije in razvija nove in nove hipoalergene izdelke brez alkohola, parabenov, ftalatov in drugih snovi, ki niso primerne za občutljivo kožo. Vsi izdelki, ki jih razvijajo specializirani laboratoriji, so skrbno testirani in Mustela uporablja sestavine, ki so bodisi popolnoma naravne bodisi naravnega izvora.
Blagovna znamka še posebej poudarja, da je uporaba njenih izdelkov najbolj prijetno doživetje in da mimo grede krepi tudi ljubečo vez med materjo in otrokom. Za takšno odgovorno blagovno znamko je samoumevno, da si prizadeva tudi za okolju prijazen pristop.
Z izdelki blagovne znamke Mustela za nego las in kože celega telesa vašega dojenčka ste lahko prepričani, da mu privoščite resnično kakovost, ki je ustvarjena neposredno za njegove potrebe. Kreme za učvrstitev dekolteja, kreme proti strijam in drugi izdelki za matere vam lahko pomagajo, da v miru uživate v čakanju na prihod novega člana vaše družine.
Mustela dobro pozna in ljubi otroke ter matere!

Recenzija Mustela Bébé