Mustela Bébé Stelatopia

pomirjajoče olje za kopel za otroke od rojstva

Mustela Bébé Stelatopia pomirjajoče olje za kopel za otroke od rojstva
Mustela Bébé Stelatopia pomirjajoče olje za kopel za otroke od rojstva
200 ml
11,90

Koda: MUS1069 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Mustela Bébé Stelatopia
200 ml | 11,90

Opis izdelka Mustela Bébé Stelatopia

Pripravek Mustela Bébé Stelatopia nežno neguje otroško kožo pri kopeli.

Lastnosti:

  • vlaži in mehča
  • nežno neguje otroško kožo
  • koži daje hranila
  • ne škoduje zaščitni barieri kože
  • ohranja naravno odpornost kože
  • uporablja se lahko tudi na občutljivi koži

Sestava:

  • izdelek je hipoalergen

Navodilo za uporabo:
Majhno količino izdelka dodajte v že natočeno kopel. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
atopijska

O blagovni znamki Mustela

Kozmetika Mustela | Mustela – le najboljše za vas in vašega dojenčka. Mustela, ki je bila ustanovljena leta 1950, je vodilna kozmetična blagovna znamka na evropskem farmacevtskem trgu z izdelki za nego kože otrok in nosečnic. Ponuja kompletno paleto izdelkov, ki so posebno razviti za raznolike potrebe delikatne kože novorojenčkov, dojenčkov, otrok in nosečnic ter mater, ki dojijo.
Blagovna znamka sodeluje z zdravstvenimi strokovnjaki in zaradi tega lahko ponuja otrokom in materam najbolj varno in učinkovito nego kože. Blagovna znamka pa ne postala tako zelo ugledna le zahvaljujoč temu. V Franciji, od kod izhaja, so njeni izdelki prisotni v 90% vseh lekarn in jih uporablja več kot 50% neonatalnih oddelkov. Blagovno znamko Mustela danes lahko dobite v 40-ih državah na svetu in vsako leto proda skupaj več kot 10 milijonov izdelkov.
Filozofija Mustele temelji na ponudbi učinkovitih, do uporabnika prijaznih izdelkov najvišje kakovosti, ki zadovoljijo vsako posebno potrebo. Prizadeva si tudi za nenehne inovacije in razvija nove in nove hipoalergene izdelke brez alkohola, parabenov, ftalatov in drugih snovi, ki niso primerne za občutljivo kožo. Vsi izdelki, ki jih razvijajo specializirani laboratoriji, so skrbno testirani in Mustela uporablja sestavine, ki so bodisi popolnoma naravne bodisi naravnega izvora.
Blagovna znamka še posebej poudarja, da je uporaba njenih izdelkov najbolj prijetno doživetje in da mimo grede krepi tudi ljubečo vez med materjo in otrokom. Za takšno odgovorno blagovno znamko je samoumevno, da si prizadeva tudi za okolju prijazen pristop.
Z izdelki blagovne znamke Mustela za nego las in kože celega telesa vašega dojenčka ste lahko prepričani, da mu privoščite resnično kakovost, ki je ustvarjena neposredno za njegove potrebe. Kreme za učvrstitev dekolteja, kreme proti strijam in drugi izdelki za matere vam lahko pomagajo, da v miru uživate v čakanju na prihod novega člana vaše družine.
Mustela dobro pozna in ljubi otroke ter matere!