Narciso Rodriguez Narcisoparfumska voda za ženske

6×
Narciso Rodriguez Narciso parfumska voda za ženske
Narciso Rodriguez Narciso parfumska voda za ženske
90 ml
101,60

Koda: NAR0602 | Na zalogi
1
DPD
petek 3. 4. 2020

Opis parfuma Narciso Rodriguez Narciso
Sestava

Spoznajte nov način, kako moškim popolnoma zmešati glavo. Parfumska voda za ženske Narciso Rodriguez Narciso je bila prav zato ustvarjena. Navdihnila jo je sila, ki jo v sebi skriva zapeljevanje ženske. V kombinaciji z moderno eleganco je nastala dišava, ki omami čute.

  • je kombinacija moči, ranljivosti, odkritosti in kultiviranosti
  • zapeljiva, opojna dišava za elegantno žensko
  • preprost dizajn stekleničke, tipičen za dišavo Narciso Rodriguez

Sestava dišave
Alkimijo privlačnosti, na katero spominja tale dišava, odpirajo veseli in nežni toni bolgarske vrtnice in gardenije, ki se naslanjajo na eleganco in mir akordov cedre v baznih notah dišave. Za intenziven čutni dotik v srcu dišavne sestave poskrbijo topli toni mošusa.

Zgodba dišave
Steklenička dišave Narciso Rodriguez Narciso je poosebljenje likovne umetnosti in sodobnega govorništva. Dizajn dišave je zastavljen na preprosti obliki kocke, v kateri se nespregledljivo odražata in povezujeta lepota in logika, kar je tipična značilnost oblikovalca Narcisa Rodrigueza.

Na embalaži dišave se srečujeta mat pravokotnega pokrovčka in v kontrastu z njim sijaj stekleničke, vse to pa dopolnjuje črn logotip. Z bele osnove izrazito izstopa in izraža čistost, enostavnost in odločnost.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bolgarska vrtnica, gardenija
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
mošus
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cedra, vetiver
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Narciso Rodriguez

Parfumi Narciso Rodriguez | Narciso Rodriguez – Ameriški modni oblikovalec Narciso Rodriguez je študiral na znameniti šoli Parson’s School of Design v New Yorku, po študiju je sodeloval z Calvinom Kleinom. Prejel je številne nagrade za kolekcijo oblačil za ženske, na kateri je sodeloval leta 1997 z italijanskim podjetjem Aeffe, ki ima pod sabo blagovni znamki, kot sta Moschino in Pollini. Slog njegovih modelov je pod vplivom evropskih in latinskoameriških trendov, vendar so izvirni. Njegove modele nosita tudi zvezdi, kot sta Salma Hayek ali Rachel Weiss. Svoj prvi ženski parfum je predstavil leta 2003. 

Recenzija Narciso Rodriguez Narciso