Narciso Rodriguez Narciso Poudréeparfumska voda za ženske

5×
Narciso Rodriguez Narciso Poudrée parfumska voda za ženske
Narciso Rodriguez Narciso Poudrée parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
90 ml
102,90

Koda: NAR0828 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 4. 6. 2020

Opis parfuma Narciso Rodriguez Narciso Poudrée
Sestava

Odkrijte svojo ženskost, ki se skriva globoko v vašem bistvu. Na najbolj zapeljivi način bo za to poskrbela parfumska voda za ženske Narciso Rodriguez Narciso Poudrée. Težko boste našli dišavo, ki je tako nežna in močna obenem.

  • zasvojljiva zapeljiva dišava
  • uteleša ekstreme privlačnosti in umetnost zapeljevanja
  • steklenička je kombinacija logike, preproste lepote in čistosti

Sestava dišave
Intenzivno ženstveno čutnost daje dišavi takoj v uvodu bolgarska vrtnica, ki bo skupaj z jasminom pritegnila vašo popolno pozornost s svojimi žametnimi toni. Po tem, ko se nekoliko umakne cvetlični uvod, stopijo v ospredje akordi mošusa, ki utelešajo diskreten luksuz in intimnost. Čutnost dajeta dišavni sestavi sladkasta cedrovina in vetiver, ki puščata svilnato sled.

Zgodba dišave
Narciso Rodriguez si je zadal, da bo ustvaril ekstremno seksi dišavo, ki bo odraz ženstvenosti in čutnosti. Zapeljivo vsebino skriva nežna steklenička, ki popolnoma uravnava geometrijo in človeško mehkobo. Steklenička spominja na žametnost kože in podkrepi zapeljivi značaj te parfumske vode.

Obraz dišave Narciso Poudrée je postala Raquel Zimmermann s svojo edinstveno krhko mikavnostjo in čistim čarom, njen pogled pa privlači in draži.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bolgarska vrtnica, jasmin
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
mošus
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cedra, vetiver
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Narciso Rodriguez

Parfumi Narciso Rodriguez | Narciso Rodriguez – Ameriški modni oblikovalec Narciso Rodriguez je študiral na znameniti šoli Parson’s School of Design v New Yorku, po študiju je sodeloval z Calvinom Kleinom. Prejel je številne nagrade za kolekcijo oblačil za ženske, na kateri je sodeloval leta 1997 z italijanskim podjetjem Aeffe, ki ima pod sabo blagovni znamki, kot sta Moschino in Pollini. Slog njegovih modelov je pod vplivom evropskih in latinskoameriških trendov, vendar so izvirni. Njegove modele nosita tudi zvezdi, kot sta Salma Hayek ali Rachel Weiss. Svoj prvi ženski parfum je predstavil leta 2003. 

Recenzija Narciso Rodriguez Narciso Poudrée