Nasomatto Black Afganoparfumski ekstrakt uniseks

Nasomatto Black Afgano parfumski ekstrakt uniseks
Nasomatto Black Afgano parfumski ekstrakt uniseks
Brezplačna dostava
30 ml
109,00

Koda: NST3438 | Na zalogi
1
DPD
sreda 3. 6. 2020

Opis parfuma Nasomatto Black Afgano
Sestava

Pripravite se na nevsakdanjo doživetje, ki ni za vsakogar. Parfumski izvleček Nasomatto Black Afgano zna priklicati evforičen učinek. Netradicionalni toni dišave prikličejo v spomin kakovosten hašiš, akordi konoplje pa omamijo vaše čute. Njegova temna dišava je na koži obstojna neskončno dolgo in vaš vsakdan začini s ščepcem vznemirjenja.

  • temna, dimno-lesna dišava, ki se zlije z vonjem kože
  • opazna, umetniška in eksperimentalna
  • močna in dolgoobstojna

Sestava dišave
Dišeča sestava parfumskega izvlečka Nasomatto Black Afgano v zgornjih notah odpre akorde suho zelene arome konoplje (cannabis). Dopolnjujejo jo toni smole in lesa v mešanici s tobakom ter z vročo aromo pražene kave. Temna dišava agarovine in kadila prenesejo sestavo v interjer arabske kadilnice. Rezultat je zapeljiva dišava, ki pa mora najti svojega uporabnika.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
zelene note, konoplja
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
lesne note, smola, tobak
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
agarovina, kadilo
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Nasomatto

Nenavadni niche parfumi Nasomatto ne pustijo nikogar ravnodušnega! Blagovna znamka Nasomatto ima namreč cilj, da ustvarja nenavadne, ekstravagantne in hkrati zelo izbrane dišave, ki lahko prevzamejo in šokirajo! Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007 v Amsterdamu. Njen ustanovitelj je italijanski oblikovalec dišav Alessandro Gualtier, ki z veseljem ustvarja pogumne, provokativne in zelo čustvene parfume.

Naslov blagovne znamke Nasomatto pomeni „nor nos“ in o tem, da so niche parfumi Nasomatto resnično nenavadni in skoraj nori, pričajo tudi posamezni naslovi parfumov, kot so na primer Absint, Narcotic ali Pardon.

Nasomatto so resnično izjemne in rahlo kontroverzne dišave in prevzamejo zlasti zahtevne stranke, ki iščejo resnično nekaj nenavadnega. Zahvaljujoč visoki koncentraciji je aroma parfumov Nasomatto resnično intenzivna. Dišave se skrivajo v minimalističnih stekleničkah iz močnega stekla in unikatnost in ekstravaganco jim dodaja kontrastni pokrovček.

Recenzija Nasomatto Black Afgano