Nasomatto Black Afganoparfumski ekstrakt uniseks

Nasomatto Black Afgano parfumski ekstrakt uniseks
Nasomatto Black Afgano parfumski ekstrakt uniseks
Brezplačna dostava
30 ml
107,00

Koda: NST3438 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Nasomatto Black Afgano
Sestava

Black Afgano je orientalska dišava za moške in ženske od nizozemske blagovne znamke niche parfumov Nasomatto, ki je znana po svojem prijaznem pristopu, visoki meri avtentičnosti in modernosti in osredotočenju zlasti na resnične poznavalce. Nasomatto namerno cilja na zahtevne stranke z močnim zanimanjem za izbrano parfumsko umetnost in hedonistično razvajanje čutov.

Dišeča kompozicija parfumskega ekstrakta Nasomatto Black Afgano se v zgornjih notah odpira z akordi konoplje (cannabis) in zelenimi notami. V srcu zadiši toni smole, lesni toni, kava in tobak. Osnova je sestavljena iz akordov agar lesa in kadila. V celotni aromi se združujejo balzamske, dimljene in lesne note z zelenimi aspekti in dotiki agar lesa in tobaka, tako da je končni rezultat neverjetno nenavaden, očarljiv in izrazit, ampak hkrati vedno prijeten in v nobenem primeru ni „škandalozen“.

Neverjetno originalni, bogati in hipnotični parfum Nasomatto Black Afgano je primeren tako za posebne priložnosti kot tudi za vsakodnevno nošenje. Svojemu uporabniku vedno zanesljivo doda občutek resnične izjemnosti in napolni tudi najbolj dolgočasen dan z zanimivim nabojem.

Sestava

Zgornje note
zelene note, konoplja
Srčne note
lesne note, smola, tobak
Bazne note
agarovina, kadilo
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Nasomatto

Nenavadni niche parfumi Nasomatto ne pustijo nikogar ravnodušnega! Blagovna znamka Nasomatto ima namreč cilj, da ustvarja nenavadne, ekstravagantne in hkrati zelo izbrane dišave, ki lahko prevzamejo in šokirajo! Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007 v Amsterdamu. Njen ustanovitelj je italijanski oblikovalec dišav Alessandro Gualtier, ki z veseljem ustvarja pogumne, provokativne in zelo čustvene parfume.

Naslov blagovne znamke Nasomatto pomeni „nor nos“ in o tem, da so niche parfumi Nasomatto resnično nenavadni in skoraj nori, pričajo tudi posamezni naslovi parfumov, kot so na primer Absint, Narcotic ali Pardon.

Nasomatto so resnično izjemne in rahlo kontroverzne dišave in prevzamejo zlasti zahtevne stranke, ki iščejo resnično nekaj nenavadnega. Zahvaljujoč visoki koncentraciji je aroma parfumov Nasomatto resnično intenzivna. Dišave se skrivajo v minimalističnih stekleničkah iz močnega stekla in unikatnost in ekstravaganco jim dodaja kontrastni pokrovček.

Recenzija Nasomatto Black Afgano