Nasomatto Narcotic V.parfumski ekstrakt za ženske

Nasomatto Narcotic V. parfumski ekstrakt za ženske
Nasomatto Narcotic V. parfumski ekstrakt za ženske
30 ml
111,00

Koda: NST3385 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Nasomatto Narcotic V. parfumski ekstrakt za ženske
| 1 kos | 111,00
DPD
torek 22. 10. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Nasomatto Narcotic V.
Sestava

Narcotic V. je cvetlična dišava za ženske od nizozemske blagovne znamke niche parfumov Nasomatto, ki je znana po svojem prijaznem pristopu, visoki meri avtentičnosti in modernosti in osredotočanju na resnične poznavalce. Z Venero, boginjo čutnosti, lepote in ljubezni, je Alessandro Gualtieri ustvaril parfumski ekstrakt, ki je popolno dišeče utelešenje intenzivne, samozavestne ženstvenosti.

V dišeči kompoziciji Narcotic V. boste našli akorde tuberoze, jasmina, lilije in začimb. V celotni aromi se združujejo popolnoma dominantni beli cvetovi z živalskimi in toplo nežnimi pikantnimi aspekti tako, da je končni rezultat neverjetno nenavaden, intenzivno zapeljiv in hkrati stilski in zagotovo ni nikakor vulgaren. 

Neverjetno originalni, nezamenljivi in nepozabni parfumski ekstrakt Nasomatto Narcotic V. je primeren za dnevno in večerno nošenje skozi celo leto. Svoji uporabnici vedno doda občutek resnične izjemnosti, poudari njeno pogumno ženstveno čutnost in zanesljivo pritegne pozornost okolice.

Sestava

Sestava
jasmin, lilija, tuberoza, začimba
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Nasomatto

Nenavadni niche parfumi Nasomatto ne pustijo nikogar ravnodušnega! Blagovna znamka Nasomatto ima namreč cilj, da ustvarja nenavadne, ekstravagantne in hkrati zelo izbrane dišave, ki lahko prevzamejo in šokirajo! Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007 v Amsterdamu. Njen ustanovitelj je italijanski oblikovalec dišav Alessandro Gualtier, ki z veseljem ustvarja pogumne, provokativne in zelo čustvene parfume.

Naslov blagovne znamke Nasomatto pomeni „nor nos“ in o tem, da so niche parfumi Nasomatto resnično nenavadni in skoraj nori, pričajo tudi posamezni naslovi parfumov, kot so na primer Absint, Narcotic ali Pardon.

Nasomatto so resnično izjemne in rahlo kontroverzne dišave in prevzamejo zlasti zahtevne stranke, ki iščejo resnično nekaj nenavadnega. Zahvaljujoč visoki koncentraciji je aroma parfumov Nasomatto resnično intenzivna. Dišave se skrivajo v minimalističnih stekleničkah iz močnega stekla in unikatnost in ekstravaganco jim dodaja kontrastni pokrovček.

Recenzija Nasomatto Narcotic V.

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!