Natura Siberica Little Siberica

tekoče milo za roke za otroke

Natura Siberica Little Siberica tekoče milo za roke za otroke
Natura Siberica Little Siberica tekoče milo za roke za otroke
500 ml
9,99

Koda: NTR02981 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Natura Siberica Little Siberica
500 ml | 9,99

Opis izdelka Natura Siberica Little Siberica

Izdelek Natura Siberica Little Siberica nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi.

Lastnosti:

  • nežno umije
  • koža je po uporabi mehka in voljna

Navodilo za uporabo:
Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Natura Siberica

Ruska blagovna znamka Natura Siberica se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena bogata ponudba vključuje desetine kakovostnih izdelkov, ki so namenjeni za stranke vseh starostnih kategorij.
Vsi izdelki od blagovne znamke Natura Siberica so navdihnjeni z divjo naravo Sibirije in Daljnega vzhoda. V njihovi sestavi boste našli na primer repati ščir, ostrolistni slezenovec, belo deteljo in druga različna zanimiva zelišča. Mnogo od njih goji Natura Siberica na lastni kmetiji, ki je prva svoje vrste v Rusiji.
Natura Siberica daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Zanimivo je tudi to, da podjetje organizira pustolovske ekspedicije. Njihovo glavno poslanstvo je iskanje novih sestavin. Poleg tega sodeluje z različnimi znanstvenimi institucijami in strokovnimi delavci.
Kozmetika Natura Siberica je učinkovita, ekološka in ne nazadnje tudi finančno dostopna. O njeni priljubljenosti priča tudi dejstvo, da je že prejela celo vrsto prestižnih nagrad in certifikatov. Blagovna znamka Natura Siberica zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za prijazne cene.