Natura Siberica Loves Latviaobnovitveni balzam za lase

Natura Siberica Loves Latvia obnovitveni balzam za lase
Natura Siberica Loves Latvia obnovitveni balzam za lase
400 ml
5,73

Koda: NTR2832 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Natura Siberica Loves Latvia obnovitveni balzam za lase
| 1 kos | 5,73
DPD
torek 22. 10. 2019
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Tip las
barvani, poškodovani in kemično obdelani
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Učinek
Prehrana in regeneracija

O blagovni znamki Natura Siberica

Ruska blagovna znamka Natura Siberica se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena bogata ponudba vključuje desetine kakovostnih izdelkov, ki so namenjeni za stranke vseh starostnih kategorij.
Vsi izdelki od blagovne znamke Natura Siberica so navdihnjeni z divjo naravo Sibirije in Daljnega vzhoda. V njihovi sestavi boste našli na primer repati ščir, ostrolistni slezenovec, belo deteljo in druga različna zanimiva zelišča. Mnogo od njih goji Natura Siberica na lastni kmetiji, ki je prva svoje vrste v Rusiji.
Natura Siberica daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Zanimivo je tudi to, da podjetje organizira pustolovske ekspedicije. Njihovo glavno poslanstvo je iskanje novih sestavin. Poleg tega sodeluje z različnimi znanstvenimi institucijami in strokovnimi delavci.
Kozmetika Natura Siberica je učinkovita, ekološka in ne nazadnje tudi finančno dostopna. O njeni priljubljenosti priča tudi dejstvo, da je že prejela celo vrsto prestižnih nagrad in certifikatov. Blagovna znamka Natura Siberica zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za prijazne cene.

Recenzija Natura Siberica Loves Latvia

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!