Natura Siberica Mon Amour

krema za roke in nohte

Natura Siberica Mon Amour krema za roke in nohte
Natura Siberica Mon Amour krema za roke in nohte
Natura Siberica Mon Amour krema za roke in nohte
100 ml
10,77

Koda: NTR02918 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Natura Siberica Mon Amour
100 ml | 10,77

Opis kozmetike Natura Siberica Mon Amour

Krema popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila.

Lastnosti:

  • Vlaži in hrani kožo
  • obnavlja
  • ščiti kožo

Navodilo za uporabo:
Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Natura Siberica

Ruska blagovna znamka Natura Siberica se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena bogata ponudba vključuje desetine kakovostnih izdelkov, ki so namenjeni za stranke vseh starostnih kategorij.
Vsi izdelki od blagovne znamke Natura Siberica so navdihnjeni z divjo naravo Sibirije in Daljnega vzhoda. V njihovi sestavi boste našli na primer repati ščir, ostrolistni slezenovec, belo deteljo in druga različna zanimiva zelišča. Mnogo od njih goji Natura Siberica na lastni kmetiji, ki je prva svoje vrste v Rusiji.
Natura Siberica daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Zanimivo je tudi to, da podjetje organizira pustolovske ekspedicije. Njihovo glavno poslanstvo je iskanje novih sestavin. Poleg tega sodeluje z različnimi znanstvenimi institucijami in strokovnimi delavci.
Kozmetika Natura Siberica je učinkovita, ekološka in ne nazadnje tudi finančno dostopna. O njeni priljubljenosti priča tudi dejstvo, da je že prejela celo vrsto prestižnih nagrad in certifikatov. Blagovna znamka Natura Siberica zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za prijazne cene.

free delivery