Natura Siberica Mon Amourkremasto čistilno mleko

Natura Siberica Mon Amour kremasto čistilno mleko
Natura Siberica Mon Amour kremasto čistilno mleko
200 ml
12,69

Koda: NTR02928 | Več kot 5 kosov na zalogi
1

Dodano v košarico

Natura Siberica Mon Amour kremasto čistilno mleko
| 1 kos | 12,69
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis izdelka Natura Siberica Mon Amour

Pripravek za čiščenje kože Natura Siberica Mon Amour je prava izbira za vsakodnevno nego.

Lastnosti:

  • nežno in temeljito umije cel obraz
  • deluje regeneracijsko
  • preprečuje suho kožo

Navodilo za uporabo:
Ne spirajte.

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Natura Siberica

Ruska blagovna znamka Natura Siberica se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena bogata ponudba vključuje desetine kakovostnih izdelkov, ki so namenjeni za stranke vseh starostnih kategorij.
Vsi izdelki od blagovne znamke Natura Siberica so navdihnjeni z divjo naravo Sibirije in Daljnega vzhoda. V njihovi sestavi boste našli na primer repati ščir, ostrolistni slezenovec, belo deteljo in druga različna zanimiva zelišča. Mnogo od njih goji Natura Siberica na lastni kmetiji, ki je prva svoje vrste v Rusiji.
Natura Siberica daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Zanimivo je tudi to, da podjetje organizira pustolovske ekspedicije. Njihovo glavno poslanstvo je iskanje novih sestavin. Poleg tega sodeluje z različnimi znanstvenimi institucijami in strokovnimi delavci.
Kozmetika Natura Siberica je učinkovita, ekološka in ne nazadnje tudi finančno dostopna. O njeni priljubljenosti priča tudi dejstvo, da je že prejela celo vrsto prestižnih nagrad in certifikatov. Blagovna znamka Natura Siberica zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za prijazne cene.

Recenzija Natura Siberica Mon Amour