Natura Siberica Mon Amour

maska za zapolnitev gub

Natura Siberica Mon Amour maska za zapolnitev gub
Natura Siberica Mon Amour maska za zapolnitev gub
Natura Siberica Mon Amour maska za zapolnitev gub
100 ml
12,99

Koda: NTR02925 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Natura Siberica Mon Amour
100 ml | 12,99

Opis kozmetike Natura Siberica Mon Amour

Maska za obraz bo razvajala in negovala vašo kožo.

Lastnosti:

  • koži vrača prožnost in občutek udobja
  • osvetljuje in osvežuje
  • celovito lepša videz kože

Navodilo za uporabo:
Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.

Lastnosti

Po problemu kože
regeneracija in obnova gostote kože, učvrstitev in lifting
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
lifting in učvrstitev, proti staranju, regeneracija

O blagovni znamki Natura Siberica

Ruska blagovna znamka Natura Siberica se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena bogata ponudba vključuje desetine kakovostnih izdelkov, ki so namenjeni za stranke vseh starostnih kategorij.
Vsi izdelki od blagovne znamke Natura Siberica so navdihnjeni z divjo naravo Sibirije in Daljnega vzhoda. V njihovi sestavi boste našli na primer repati ščir, ostrolistni slezenovec, belo deteljo in druga različna zanimiva zelišča. Mnogo od njih goji Natura Siberica na lastni kmetiji, ki je prva svoje vrste v Rusiji.
Natura Siberica daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Zanimivo je tudi to, da podjetje organizira pustolovske ekspedicije. Njihovo glavno poslanstvo je iskanje novih sestavin. Poleg tega sodeluje z različnimi znanstvenimi institucijami in strokovnimi delavci.
Kozmetika Natura Siberica je učinkovita, ekološka in ne nazadnje tudi finančno dostopna. O njeni priljubljenosti priča tudi dejstvo, da je že prejela celo vrsto prestižnih nagrad in certifikatov. Blagovna znamka Natura Siberica zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za prijazne cene.