Natura Siberica Natural & Organic

balzam za barvane in poškodovane lase

Natura Siberica Natural & Organic balzam za barvane in poškodovane lase
Natura Siberica Natural & Organic balzam za barvane in poškodovane lase
400 ml
8,95

Koda: NTR2872 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Natura Siberica Natural & Organic
400 ml | 8,95

Lastnosti

Tip las
barvani, poškodovani in kemično obdelani
Učinek
Regeneracija poškodovanih las, Zaščita barve

O blagovni znamki Natura Siberica

Ruska blagovna znamka Natura Siberica se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena bogata ponudba vključuje desetine kakovostnih izdelkov, ki so namenjeni za stranke vseh starostnih kategorij.
Vsi izdelki od blagovne znamke Natura Siberica so navdihnjeni z divjo naravo Sibirije in Daljnega vzhoda. V njihovi sestavi boste našli na primer repati ščir, ostrolistni slezenovec, belo deteljo in druga različna zanimiva zelišča. Mnogo od njih goji Natura Siberica na lastni kmetiji, ki je prva svoje vrste v Rusiji.
Natura Siberica daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Zanimivo je tudi to, da podjetje organizira pustolovske ekspedicije. Njihovo glavno poslanstvo je iskanje novih sestavin. Poleg tega sodeluje z različnimi znanstvenimi institucijami in strokovnimi delavci.
Kozmetika Natura Siberica je učinkovita, ekološka in ne nazadnje tudi finančno dostopna. O njeni priljubljenosti priča tudi dejstvo, da je že prejela celo vrsto prestižnih nagrad in certifikatov. Blagovna znamka Natura Siberica zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za prijazne cene.