Natura Siberica Sea-Bucktorn

krema za roke

Natura Siberica Sea-Bucktorn krema za roke
Natura Siberica Sea-Bucktorn krema za roke
Koda: NTR2769 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 20. 6. 2019
Natura Siberica Sea-Bucktorn
75 ml | 5,23

Opis izdelka Natura Siberica Sea-BucktornOpis:

Krema za roke iz portfelja ruske blagovne znamke organske kozmetike Natura Siberica neguje kožo in jo ščiti. Krema za roke iz rakitovca Natura Siberica kožo hrani in vlaži, ščiti in jo ohranja prijetno nežno. Ta nežna dnevna nega z vsebnostjo organskih olj pomaga dolgo ohraniti mladost in lepoto vaših rok.

Učinki:

  • hrani in vlaži
  • ohranja nežnost
  • ščiti pred negativnimi vplivi
  • spodbuja zdravljenje kože

Sestava:

  • olje altajskega navadnega rakitovca in olje navadnega ščira – hranita in vlažita
  • olje semen brusnic – dodaja vitamine, pospešuje zdravljenje, ščiti

Tip kože:

Namenjena je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Kremo nanesite na očiščeno in posušeno kožo rok. Nežno vmasirajte.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Natura Siberica

Ruska blagovna znamka Natura Siberica se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena bogata ponudba vključuje desetine kakovostnih izdelkov, ki so namenjeni za stranke vseh starostnih kategorij.
Vsi izdelki od blagovne znamke Natura Siberica so navdihnjeni z divjo naravo Sibirije in Daljnega vzhoda. V njihovi sestavi boste našli na primer repati ščir, ostrolistni slezenovec, belo deteljo in druga različna zanimiva zelišča. Mnogo od njih goji Natura Siberica na lastni kmetiji, ki je prva svoje vrste v Rusiji.
Natura Siberica daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Zanimivo je tudi to, da podjetje organizira pustolovske ekspedicije. Njihovo glavno poslanstvo je iskanje novih sestavin. Poleg tega sodeluje z različnimi znanstvenimi institucijami in strokovnimi delavci.
Kozmetika Natura Siberica je učinkovita, ekološka in ne nazadnje tudi finančno dostopna. O njeni priljubljenosti priča tudi dejstvo, da je že prejela celo vrsto prestižnih nagrad in certifikatov. Blagovna znamka Natura Siberica zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za prijazne cene.