Natura Siberica Sea-Bucktornolje za rast las

Natura Siberica Sea-Bucktorn olje za rast las
Natura Siberica Sea-Bucktorn olje za rast las
100 ml

Koda: NTR2773 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Natura Siberica Sea-Bucktorn
Lastnosti

Lastnosti:

  • lasem nudi hidratacijo in hranila
  • nudi privlačen lesk

Navodilo za uporabo:
Uredite lase kot običajno.

Lastnosti

Tip lasišča
vse vrste lasišča
Konsistenca
olje
Aktivne snovi
arganovo olje
Tip las
poškodovani in kemično obdelani, za vse vrste las, lomljivi lasje in razcepljene konice, redki lasje in izpadanje las
Učinek
Stimulacija rasti las, Gostota in vitalnost

O blagovni znamki Natura Siberica

Ruska blagovna znamka Natura Siberica se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena bogata ponudba vključuje desetine kakovostnih izdelkov, ki so namenjeni za stranke vseh starostnih kategorij.
Vsi izdelki od blagovne znamke Natura Siberica so navdihnjeni z divjo naravo Sibirije in Daljnega vzhoda. V njihovi sestavi boste našli na primer repati ščir, ostrolistni slezenovec, belo deteljo in druga različna zanimiva zelišča. Mnogo od njih goji Natura Siberica na lastni kmetiji, ki je prva svoje vrste v Rusiji.
Natura Siberica daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Zanimivo je tudi to, da podjetje organizira pustolovske ekspedicije. Njihovo glavno poslanstvo je iskanje novih sestavin. Poleg tega sodeluje z različnimi znanstvenimi institucijami in strokovnimi delavci.
Kozmetika Natura Siberica je učinkovita, ekološka in ne nazadnje tudi finančno dostopna. O njeni priljubljenosti priča tudi dejstvo, da je že prejela celo vrsto prestižnih nagrad in certifikatov. Blagovna znamka Natura Siberica zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za prijazne cene.

Recenzija Natura Siberica Sea-Bucktorn