Natura Siberica Wild Herbs and Flowersučvrstitvena in pomlajevalna nočna krema za telo

Natura Siberica Wild Herbs and Flowers učvrstitvena in pomlajevalna nočna krema za telo
Natura Siberica Wild Herbs and Flowers učvrstitvena in pomlajevalna nočna krema za telo
370 ml

Koda: NTR2767 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Natura Siberica Wild Herbs and Flowers
Lastnosti

Krema za telo Natura Siberica Wild Herbs and Flowers neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje.

Lastnosti:

  • obnavlja kožo
  • globinsko vlaži kožo
  • intenzivno hrani in mehča
  • izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost

Navodilo za uporabo:
Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Natura Siberica

Ruska blagovna znamka Natura Siberica se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena bogata ponudba vključuje desetine kakovostnih izdelkov, ki so namenjeni za stranke vseh starostnih kategorij.
Vsi izdelki od blagovne znamke Natura Siberica so navdihnjeni z divjo naravo Sibirije in Daljnega vzhoda. V njihovi sestavi boste našli na primer repati ščir, ostrolistni slezenovec, belo deteljo in druga različna zanimiva zelišča. Mnogo od njih goji Natura Siberica na lastni kmetiji, ki je prva svoje vrste v Rusiji.
Natura Siberica daje velik poudarek na raziskavo in razvoj. Zanimivo je tudi to, da podjetje organizira pustolovske ekspedicije. Njihovo glavno poslanstvo je iskanje novih sestavin. Poleg tega sodeluje z različnimi znanstvenimi institucijami in strokovnimi delavci.
Kozmetika Natura Siberica je učinkovita, ekološka in ne nazadnje tudi finančno dostopna. O njeni priljubljenosti priča tudi dejstvo, da je že prejela celo vrsto prestižnih nagrad in certifikatov. Blagovna znamka Natura Siberica zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo kakovostno kozmetiko za prijazne cene.

Recenzija Natura Siberica Wild Herbs and Flowers