Naturalium Fruit Pleasure Vanilla

osvežujoče pršilo za telo

Naturalium Fruit Pleasure Vanilla osvežujoče pršilo za telo
Naturalium Fruit Pleasure Vanilla osvežujoče pršilo za telo
Naturalium Fruit Pleasure Vanilla osvežujoče pršilo za telo
200 ml
8,30

Koda: NRL00183 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 2. 2019
Naturalium Fruit Pleasure Vanilla
200 ml | 8,30

Opis kozmetike Naturalium Fruit Pleasure Vanilla

Pršilo za telo Naturalium Fruit Pleasure Vanilla zagotavlja prijetno osvežitev katerikoli del dneva.

Lastnosti:

  • osvežuje in daje energijo
  • vlaži in rahlo mehča
  • prijetno diši

Navodilo za uporabo:
Nanesite kadarkoli čez dan.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Naturalium

Blagovna znamka Naturalium spada v portfelj španskega podjetja Beauty Emotions. Proizvaja prvovrstne kozmetične pripravke. Vsak od njih odseva hrepenenje po enostavnosti in vrnitvi k naravi. Izdelki Naturalium so postali slavni zlasti zaradi svojih očarljivih vonjev, ki oživljajo zdavnaj pozabljene spomine in vzbujajo močna pozitivna čustva.

V zvezi s tem je treba omeniti, da ponudba blagovne znamke Naturalium vključuje nekaj tematskih linij – na primer kokosovo, mangovo in druge. Izdelki od blagovne znamke Naturalium se enostavno nanašajo in hitro delujejo. V njihovi sestavi boste našli izvlečke argana, mandljev, karitejevega masla in drugih preverjenih sestavin.

Kozmetika Naturalium je zelo učinkovita in varna. Njena redna uporaba zagotovo ne bo preveč obremenila vašega domačega proračuna. Zanimivo je tudi dejstvo, da podjetje Beauty Emotions spodbuja dobrodelno organizacijo NGO World Vision, ki se trudi pomagati otrokom, ki trpijo zaradi hude bolezni.

Blagovna znamka Naturalium prevzame vse posameznike, ki hočejo poudariti svojo edinstveno osebnost, iščejo kakovost po razumni ceni in radi prispevajo v dobrodelne namene. 

free delivery