Naturativ Body Care Relaxing

maslo za telo z gladilnim učinkom

Naturativ Body Care Relaxing maslo za telo z gladilnim učinkom
Naturativ Body Care Relaxing maslo za telo z gladilnim učinkom
Naturativ Body Care Relaxing maslo za telo z gladilnim učinkom
250 ml
24,90

Koda: NTV0015 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Naturativ Body Care Relaxing
250 ml | 24,90

Opis kozmetike Naturativ Body Care Relaxing

Krema za telo Naturativ Body Care Relaxing neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje.

Lastnosti:

  • koži zagotavlja dolgotrajno prožnost
  • popravlja suho kožo
  • izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost
  • dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi

Navodilo za uporabo:
Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.

Lastnosti

Tip kože
suha do zelo suha koža

O blagovni znamki NaturativNaturativ je poljska blagovna znamka kozmetike, ki je bila ustanovljena leta 2011. Podjetja se je takoj od začetka osredotočalo na top ekološko kozmetiko. Vsi izdelki Naturativ so brez parabenov, PEG emulgatorjev, umetnih dišav, naftnih derivatov in drugih snovi, ki so prepovedani za izdelavo naravne kozmetike. Med najbolj pogosto uporabljane sestavine sodijo hladno stiskana olja in masla, naravne cvetlične vode, sladkor, rastlinski in čebelji voski in izvlečki rastlin.

Podjetje uporablja za izdelavo svojih proizvodov samo sestavine, ki so v skladu s pravili mednarodne certificirane organizacije NaTrue. Certificirane sestavine, ki jih Naturativ izkorišča, so jamstvo upoštevanja zaščite življenjskega okolja. Podjetje je prejelo že številne nagrade za naravno in kakovostno kozmetiko.

Filozofija podjetja temelji na treh stebrih. Podjetje je v harmoniji z naravo, uporablja samo certificirane sestavine in se vedno trudi ščititi naravno okolje z uporabo ovojnih materialov, ki se jih da reciklirati. Naturativ je moderno podjetje. Temelji na načelu, da naravna kozmetika ne sme biti manj učinkovita kot navadna kozmetika in ne nazadnje se osredotoča tudi na atraktivnost in čutnost svojih proizvodov. V portfelju podjetja Naturativ boste našli pripravke za nego telesa, lasno kozmetiko in kozmetiko za obraz, pripravke za nego ustnic, izdelke, ki so namenjeni za moške in linijo izdelkov za otroke.

free delivery