Naturativ Face Care 30+dnevna krema proti prezgodnjemu staranju kože SPF 10

Naturativ Face Care 30+ dnevna krema proti prezgodnjemu staranju kože SPF 10
Naturativ Face Care 30+ dnevna krema proti prezgodnjemu staranju kože SPF 10
50 ml
49,90

Koda: NTV0065 | 2 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

Naturativ Face Care 30+ dnevna krema proti prezgodnjemu staranju kože SPF 10
| 1 kos | 49,90
DPD
torek 24. 9. 2019

Opis izdelka Naturativ Face Care 30+

Lastnosti:

  • intenzivno vlaži

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan
Konsistenca
krema
Starost
prve gubice
Tip kože
gube in zrela koža, za vse tipe kože
Učinek
pomirjanje, proti staranju, Vlaženje
Zaščita pred soncem
s SPF

O blagovni znamki NaturativNaturativ je poljska blagovna znamka kozmetike, ki je bila ustanovljena leta 2011. Podjetja se je takoj od začetka osredotočalo na top ekološko kozmetiko. Vsi izdelki Naturativ so brez parabenov, PEG emulgatorjev, umetnih dišav, naftnih derivatov in drugih snovi, ki so prepovedani za izdelavo naravne kozmetike. Med najbolj pogosto uporabljane sestavine sodijo hladno stiskana olja in masla, naravne cvetlične vode, sladkor, rastlinski in čebelji voski in izvlečki rastlin.

Podjetje uporablja za izdelavo svojih proizvodov samo sestavine, ki so v skladu s pravili mednarodne certificirane organizacije NaTrue. Certificirane sestavine, ki jih Naturativ izkorišča, so jamstvo upoštevanja zaščite življenjskega okolja. Podjetje je prejelo že številne nagrade za naravno in kakovostno kozmetiko.

Filozofija podjetja temelji na treh stebrih. Podjetje je v harmoniji z naravo, uporablja samo certificirane sestavine in se vedno trudi ščititi naravno okolje z uporabo ovojnih materialov, ki se jih da reciklirati. Naturativ je moderno podjetje. Temelji na načelu, da naravna kozmetika ne sme biti manj učinkovita kot navadna kozmetika in ne nazadnje se osredotoča tudi na atraktivnost in čutnost svojih proizvodov. V portfelju podjetja Naturativ boste našli pripravke za nego telesa, lasno kozmetiko in kozmetiko za obraz, pripravke za nego ustnic, izdelke, ki so namenjeni za moške in linijo izdelkov za otroke.

Recenzija Naturativ Face Care 30+