Nautica Voyage toaletna voda za moške

5×
Nautica Voyage toaletna voda za moške
Nautica Voyage toaletna voda za moške
100 ml
23,90

Koda: NAU0086 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 20. 5. 2021

Opis Nautica Voyage
Sestava

Podajte se za pustolovščinami. Moška toaletna voda Nautica Voyage vam na vsakem potovanju ponudi dovolj svežine in odločenosti. Naj vas vznemirljiva plima vodnih tonov ponese, kamorkoli boste želeli!

  • sadna dišava z lesnimi in vodnimi podtoni
  • leta 2006 jo je ustvaril parfumar Maurice Roucel
  • idealna predvsem za spomladanske in poletne dni

Sestava dišave
Neukročenost dišave pride na polno do izraza takoj v uvodu, ko začutite iskrive tone zelenih listov in sočno zeleno jabolko. Nato lahko svoj voh razvajate z orošenim kozarcem mimoze, ki jo v sestavi dopolnjujejo vodni toni lotosa in netradicionalni akord, ki spominja na platneno jadro jadrnice. Topla cedrovina v kombinaciji z morskimi toni, ambro in mošusom tvorijo privlačno možate bazne note.

Zgodba dišave
Že barva dišave Nautica Voyage spominja na hladno in prozorno morsko gladino, ime blagovne znamke pa spominja na ladjo, ki se pozibava na divjih valovih. Oboje je obljuba osvežilnega navala energije, ki vas bo prepričal ne le pri športnih aktivnostih, temveč tudi med sprehodom po razbeljenih ulicah mesta.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
jabolko, feuilles vertes
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
sramežljivka, lotos
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
mošus, jantar, cedra, hrastov mah
Vrsta dišave
vodne, lesne

O blagovni znamki Nautica

Nautica je ameriška modna blagovna znamka, ki je bila ustanovljena leta 1973. Nautica je simbol ameriške športne klasike, ki se ponaša zlasti z uporabo kakovostnega blaga. Blagovna znamka se je prvotno osredotočila na proizvodnjo kakovostnega in udobnega moškega oblačila, primernega za plovbo z ladjo, torej zlasti za morske športe. Od tega časa se je blagovna znamka razvila tudi v druge smeri, se ne osredotoča več čisto na eno področje športa in ponuja širok asortiment oblačil za prosti čas za moške ali za ženske, ki dajejo prednost aktivnemu in pustolovskemu življenju. Mimo grede je Nautika leta 1992 uvedla na trg kolekcijo parfumov. Vsi parfumi so ustvarjeni v duhu športne, udobne in sveže blagovne znamke.

Recenzija Nautica Voyage5