Neutrogena Face Care

čistilni robčki za suho in občutljivo kožo

Neutrogena Face Care čistilni robčki za suho in občutljivo kožo
Neutrogena Face Care čistilni robčki za suho in občutljivo kožo
Neutrogena Face Care čistilni robčki za suho in občutljivo kožo
25 kos
3,90

Koda: NEU1689 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 26. 4. 2019
Neutrogena Face Care
25 kos | 3,90

Opis kozmetike Neutrogena Face Care

Čistilni robčki Neutrogena Face Care so praktični ne le za na pot, ampak tudi pri vsakodnevni večerni rutini nege obraza.

Lastnosti:

  • ne draži in ne suši kože
  • vlaži in hrani kožo
  • očisti kožo kožnega loja in umazanije
  • uporablja se lahko tudi na občutljivi koži
  • odstranjuje tudi vodoodporna ličila

Navodilo za uporabo:
Vzemite robčke in z njim nežno s kože obrišite ličila in umazanijo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.

Lastnosti

Konsistenca
robčki
Po problemu kože
občutljive in alergične kože
Starost
za vse starosti
Tip kože
občutljiva, suha
Učinek
pomirjanje

O blagovni znamki Neutrogena

Neutrogena že skoraj eno stoletje zagotavlja učinkovito nego obraza in kože. Zgodovina blagovne znamke sega v leto 1930, ko je Manny Stolaroff začel dobavljati izdelke v kozmetične salone. Prelomnica se je zgodila leta 1954, ko je izvedel za lastnosti mila, ki ga je izdelal vnuk Napoleonovega osebnega zdravnika. Milo ni povzročalo draženja kože in se je brez težav spiralo. Stolaroff je bil tako navdušen, da ga je začel sam distribuirati pod imenom Neutrogena.´

Potem se je vse začelo dogajati z bliskovito hitrostjo. V 60. letih je ustanovil istoimensko podjetje Neutrogena in naslednji pomemben mejnik je bilo patentiranje norveške recepture, edinstvene sestavine, ki ustreza potrebam kože, izpostavljene težkim podnebnim pogojem.

Danes med ikonične izdelke blagovne znamke ne spada samo kolekcija z norveško recepturo Neutrogena Visibly Renew, ampak tudi linija za nego obraza Neutrogena Visibly Clear in kreme za roke Neutrogena. Zahvaljujoč uporabi aktivnih učinkovin in sodelovanju z vodilnimi dermatologi je nastala kozmetika, ki dejansko odraža zahteve kože in zagotavlja koži učinkovito nego.