Neutrogena Norwegian Formula® Ultra Nourishing

hranilna krema za noge

Neutrogena Norwegian Formula® Ultra Nourishing hranilna krema za noge
50 ml
4,95

Koda: NEU0890 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Neutrogena Norwegian Formula® Ultra Nourishing
50 ml | 4,95

Opis kozmetike Neutrogena Norwegian Formula® Ultra Nourishing

Krema Neutrogena Norwegian Formula® Ultra Nourishing vašim nogam zagotavlja popolno nego.

Lastnosti:

  • popolno mehča in hrani
  • kožo pomirja
  • stopala bodo čudovito odišavljena

Navodilo za uporabo:
Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.

Lastnosti

Tip kože
suha

O blagovni znamki Neutrogena

Neutrogena že skoraj eno stoletje zagotavlja učinkovito nego obraza in kože. Zgodovina blagovne znamke sega v leto 1930, ko je Manny Stolaroff začel dobavljati izdelke v kozmetične salone. Prelomnica se je zgodila leta 1954, ko je izvedel za lastnosti mila, ki ga je izdelal vnuk Napoleonovega osebnega zdravnika. Milo ni povzročalo draženja kože in se je brez težav spiralo. Stolaroff je bil tako navdušen, da ga je začel sam distribuirati pod imenom Neutrogena.´

Potem se je vse začelo dogajati z bliskovito hitrostjo. V 60. letih je ustanovil istoimensko podjetje Neutrogena in naslednji pomemben mejnik je bilo patentiranje norveške recepture, edinstvene sestavine, ki ustreza potrebam kože, izpostavljene težkim podnebnim pogojem.

Danes med ikonične izdelke blagovne znamke ne spada samo kolekcija z norveško recepturo Neutrogena Visibly Renew, ampak tudi linija za nego obraza Neutrogena Visibly Clear in kreme za roke Neutrogena. Zahvaljujoč uporabi aktivnih učinkovin in sodelovanju z vodilnimi dermatologi je nastala kozmetika, ki dejansko odraža zahteve kože in zagotavlja koži učinkovito nego.