Neutrogena Norwegian Formula® Nordic Berry

balzam za ustnice

Neutrogena Norwegian Formula® Nordic Berry balzam za ustnice
Neutrogena Norwegian Formula® Nordic Berry balzam za ustnice
Neutrogena Norwegian Formula® Nordic Berry balzam za ustnice
2,90
Popust 10%
4,8 g
2,60

Koda: NEU0896 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Neutrogena Norwegian Formula® Nordic Berry
4,8 g | 2,60

Opis kozmetike Neutrogena Norwegian Formula® Nordic Berry

Balzam za ustnice Neutrogena Norwegian Formula® Nordic Berry je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih.

Lastnosti:

  • suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje
  • globinsko vlaži in intenzivno hrani
  • popravlja razpokane ustnice

Navodilo za uporabo:
Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.

Lastnosti

SPF
brez SPF

O blagovni znamki Neutrogena

Neutrogena že skoraj eno stoletje zagotavlja učinkovito nego obraza in kože. Zgodovina blagovne znamke sega v leto 1930, ko je Manny Stolaroff začel dobavljati izdelke v kozmetične salone. Prelomnica se je zgodila leta 1954, ko je izvedel za lastnosti mila, ki ga je izdelal vnuk Napoleonovega osebnega zdravnika. Milo ni povzročalo draženja kože in se je brez težav spiralo. Stolaroff je bil tako navdušen, da ga je začel sam distribuirati pod imenom Neutrogena.´

Potem se je vse začelo dogajati z bliskovito hitrostjo. V 60. letih je ustanovil istoimensko podjetje Neutrogena in naslednji pomemben mejnik je bilo patentiranje norveške recepture, edinstvene sestavine, ki ustreza potrebam kože, izpostavljene težkim podnebnim pogojem.

Danes med ikonične izdelke blagovne znamke ne spada samo kolekcija z norveško recepturo Neutrogena Visibly Renew, ampak tudi linija za nego obraza Neutrogena Visibly Clear in kreme za roke Neutrogena. Zahvaljujoč uporabi aktivnih učinkovin in sodelovanju z vodilnimi dermatologi je nastala kozmetika, ki dejansko odraža zahteve kože in zagotavlja koži učinkovito nego.