Neutrogena Visibly Clear Spot Proofinggladilni piling za obraz

Neutrogena Visibly Clear Spot Proofing gladilni piling za obraz
Neutrogena Visibly Clear Spot Proofing gladilni piling za obraz
150 ml
5,90

Koda: NEU1846 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1

Dodano v košarico

Neutrogena Visibly Clear Spot Proofing gladilni piling za obraz
| 1 kos | 5,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis izdelka Neutrogena Visibly Clear Spot ProofingOpis:

Neutrogena Visibly Clear Spot Proofing gladilni piling pomaga čistiti ogrce že od prvega dne in kožo pušča naravno zaščiteno. Koža je bolj odporna proti nastanku novih ogrcev. Sestava pilinga spodbuja naravni proces obnove kože in kožo ohranja mehko in gladko. Sestava s čistilnim učinkom se bori proti ogrcem do globine por. Je klinično dokazano, da pušča večino osnovnih hranilnih snovi nepoškodovanih in gradi naravni ščit, ki pomaga ščititi pred nastankom novih ogrcev.

Učinki:

  • ščiti
  • spodbuja naravni proces obnove kože
  • reducira ogrce
  • čisti pore

Sestava:

  • tehnologija ClearDefend™ – pomaga čistiti ogrce že od prvega dne in kožo pušča naravno zaščiteno

Navodilo za uporabo:

Uporabljajte enkrat na dan na navlaženem obrazu. Nanesite na roke, zmešajte z vodo in nežno vmasirajte v obraz. Temeljito sperite.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
eksfoliacija

O blagovni znamki Neutrogena

Neutrogena že skoraj eno stoletje zagotavlja učinkovito nego obraza in kože. Zgodovina blagovne znamke sega v leto 1930, ko je Manny Stolaroff začel dobavljati izdelke v kozmetične salone. Prelomnica se je zgodila leta 1954, ko je izvedel za lastnosti mila, ki ga je izdelal vnuk Napoleonovega osebnega zdravnika. Milo ni povzročalo draženja kože in se je brez težav spiralo. Stolaroff je bil tako navdušen, da ga je začel sam distribuirati pod imenom Neutrogena.´

Potem se je vse začelo dogajati z bliskovito hitrostjo. V 60. letih je ustanovil istoimensko podjetje Neutrogena in naslednji pomemben mejnik je bilo patentiranje norveške recepture, edinstvene sestavine, ki ustreza potrebam kože, izpostavljene težkim podnebnim pogojem.

Danes med ikonične izdelke blagovne znamke ne spada samo kolekcija z norveško recepturo Neutrogena Visibly Renew, ampak tudi linija za nego obraza Neutrogena Visibly Clear in kreme za roke Neutrogena. Zahvaljujoč uporabi aktivnih učinkovin in sodelovanju z vodilnimi dermatologi je nastala kozmetika, ki dejansko odraža zahteve kože in zagotavlja koži učinkovito nego.

Recenzija Neutrogena Visibly Clear Spot Proofing